Δεν ξέρω τί είναι αυτό που ενώνει τη γνωστή εθνικιστική εφημερίδα «Στόχος» με τη Χρυσή Αυγή στη λασπολογία εναντίον του ΛΑ.Ο.Σ και μάλιστα στη θριαμβολογία τους ότι δεν απαντάμε στις εναντίον μας κατηγορίες. Γι’ αυτό τις τελευταίες ημέρες η Χρυσή Αυγή σε μια σειρά άρθρων αλλά και ο Στόχος στο τελευταίο του τεύχος (και συγκεκριμένα ο κύριος Χατζηγώγος στο τεύχος 511 στις 8/9/2011) έχουν ξεσαλώσει σε λασπολογία εναντίον του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού με αφορμή της δήθεν αποκαλύψεις των wikileaks περί προσπάθειας του Γιώργου Καρατζαφέρη να προσεγγίσει τους Εβραίους και τους Αμερικανούς (μέσω τις Ευρωβουλευτού του ΛΑ.Ο.Σ, κυρίας Νίκης Τζαβέλλα).

Να, λοιπόν, που ήρθε η ώρα να γίνουν και τα επίσημα αποκαλυπτήρια του τηλεπροέδρου, και μάλιστα μέσω των γνωστών wikileaks! Έτσι, λοιπόν, σε νέο έγγραφο των wikileaks που ήρθε μόλις εχθές στην δημοσιότητα, αποκαλύπτεται ότι ο «αντιαμερικάνος» κ.τ.λ. τηλεπρόεδρας είχε αρχίσει το παρακαλετό στην πρεσβεία, μέσω της Τζαβέλλα, έναν μήνα προ των εκλογών του 2009!

Η Τζαβέλλα, λοιπόν, το βιογραφικό της οποίας επισυνάπτει ο Αμερικανός πρέσβης προς την Ουάσινγκτον, τονίζοντας ότι «εργάστηκε σ’ ένα Κιμπούτζ στο Ισραήλ ως έφηβη», συναντιόταν συχνά με τον πρέσβη και του μετέφερε τις εκκλήσεις Καρατζαφέρη να τον… υιοθετήσει η υπερδύναμη και να επιβάλλει την επιστροφή του στην ΝΔ! Σε λίγες γραμμές (καθότι το θέμα είναι σπουδαιότατο και δικαιώνει τις ευθύς εξ’ αρχής θέσεις της Χρυσής Αυγής για τον κύριο αυτό και το τηλεκόμμα του, οπότε θα υπάρξει λεπτομερέστερη ανάλυση αργότερα), η Τζαβέλλα απαριθμούσε ως εξής τα «προσόντα» του επίδοξου… νεοφώτιστου της αστερόεσσας (και του άστρου του Δαυίδ):

Αμέσως μετά το επιτυχημένο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ο τηλεπρόεδρας έδωσε εντολή στα στελέχη του τηλεκόμματος να αφήσουν κατά μέρος τον «ανεύθυνο αντισημιτισμό», τον υπερεθνικισμό και τα ρατσιστικά σχόλια και να παίρνουν «μετριοπαθείς θέσεις». Τονίζει επίσης, ότι ο τηλεπρόεδρας είχε ιδρύσει αντιρατσιστική επιτροπή στο τηλεκόμμα του και ότι είχε κάνει δημόσια δήλωση κατά του ρατσισμού, των διακρίσεων, της ομοφοβίας, του αντισημιτισμού και της ξενοφοβίας, ενώ τον Απρίλιο του 2009 είχε συναντηθεί με παράνομους μετανάστες (λαθρομετανάστες) για να δείξει ότι δεν είναι ρατσιστής. Επίσης, η Τζαβέλλα αποκαλύπτει στον Αμερικανό πρέσβη ότι ο τηλεπρόεδρας την έχει βάλει μεσολαβήτρια στις σχέσεις του με τους εν Ελλάδι Εβραίους, τονίζοντας ότι έχει συναντηθεί ήδη με τον πρόεδρο της κοινότητας των Εβραίων της Θεσσαλονίκης, Δαυίδ Σαλτιέλ, για να συζητήσουν πώς το ΛάΟΣ μπορεί να έχει καλύτερες σχέσεις μαζί τους. Υποσχέθηκε δε ο τηλεπρόεδρας, ότι θα στηρίξει τους Εβραίους στο αίτημά τους για την οικειοποίηση μιας μεγάλης αξίας έκτασης στην Θεσσαλονίκη (την οποία και πήραν αργότερα).

Αφήνουμε τελευταία, την –μέσω Τζαβέλλα- έκκληση του «τουρκοφάγου» (για τα κορόιδα) τηλεπρόεδρα προς τους Αμερικανούς, να ενορχηστρώσουν μια δήθεν «τυχαία» αλλά «ουσιαστική» συνάντησή του με τον Ερντογκάν Πασά!!!! Φαίνεται, πως ο τηλεπρόεδρας είχε σκοπό να προσφέρει τις… καλές υπηρεσίες του και στους Τουρκαλάδες ακόμα!!!!

Βέβαια, τα έγγραφα αυτά των wikileaks είναι του 2009 και δεν μας ενημερώνουν για την εξέλιξη της υπόθεσης, αν έγινε ο τηλεπρόεδρας προστατευόμενος των αμερικανοσιωνιστών και των Τουρκαλάδων του Ερντογκάν. Ας δούμε μια μόνο μεταγενέστερη δήλωσή του για να καταλάβουμε. Αμέσως μετά το πρώτο (και τελευταίο) ταξίδι του Παπανδρέου στην Μόσχα, ο τηλεπρόεδρας είπε και ελάλησε: «Λάθος του πρωθυπουργού το ταξίδι στη Ρωσία. Πιστεύω ότι η Ελλάδα πρέπει να εκμεταλλευθεί το κενό που δημιουργήθηκε στη γειτονιά μας. Πιστεύω ότι πρέπει να αναπληρώσουμε το κενό που άφησε ο Ερντογκάν στις σχέσεις Αμερικής-Τελ Αβίβ και να βρούμε έναν τρόπο εμείς ως Ελλάδα να εισέλθουμε». Καταλάβαμε, καταλάβαμε…

(ΥΓ) 1: Είμαστε πραγματικά πολύ περίεργοι να δούμε αν και πόσα ΜΜΕ θα παίξουν την είδηση για τις αποκαλύψεις των wikileaks για τον τηλεπρόεδρα. Και βέβαια, αν θα τον καλέσουν να δώσει εξηγήσεις. Οψόμεθα…

(ΥΓ) 2: Τώρα αμέσως, χωρίς καμία καθυστέρηση, όλοι αυτοί οι «υπερεθνικιστές», «αντισιωνιστές», «τουρκοφάγοι» κ.τ.λ. (μιλάμε για τα «επώνυμα» στελέχη κι όχι για τον απλό κοσμάκη) που έκαναν μάγκα τον Καρατζαφέρη, προσφέροντάς του «ακροδεξιό άλλοθι», να πάνε να κρεμαστούν σαν τον Ιούδα, αν τους έχει μείνει μια σταλιά φιλότιμο! Σκοινί και σαπούνι! Ομοίως και οι «υπερσούπερντούπερ εθνικοσοσιαλιστές», νέας εσοδείας, που παίζουν βρώμικα παιχνίδια κατά της Χρυσής Αυγής, για να επωφελείται πολιτικά ο ταπεινός ικέτης των Αμερικανοσιωνιστών και του Ερντογκάν Πασά! Άιντε…

Θα απαντήσω στις παραπάνω αθλιότητες (αν και έχει ήδη δωθεί απάντηση από τον συναγωνιστή area51gr).

Πρώτων, δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό η προσπάθεια του Καρατζαφέρη να συναντηθεί με τους Αμερικανούς και τους Εβραίους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δε μας ενδιαφέρει αν κάποιος είναι αντι-Αμερικανός η αντισημίτης (προσωπικά δεν είμαι ούτε το ένα ούτε το άλλο). Στη συγκεκριμένη περίπτωση αναφερόμαστε σε Εξωτερική Πολιτική όπου οι σχέσεις ανάμεσα στα κράτη δεν είναι σχέσεις συναισθημάτων αλλά σχέσεις συμφερόντων. Επομένως, είναι πολύ σωστή η προσπάθεια Καρατζαφέρη να έρθει σε συνεννόηση με τους Αμερικανούς και τους Εβραίους «κοσμοεξουσιαστές». Δυστυχώς ή ευτυχώς, διαθέτουν μεγάλη δύναμη στο Παγκόσμιο Στερέωμα.

Θα ήθελα όμως να αναφερθώ και για την κυρία Τζαβέλλα. Είπαμε από την αρχή ότι δεν προέρχεται από τον εθνικιστικό χώρο και ότι δεν ανήκε στον στενό κομματικό πυρήνα του ΛΑ.Ο.Σ. Όμως, πρόκειται για ένα άτομο με πολλές εμπειρίες και γνώσεις. Πρόκειται για ένα άτομο με γνωριμίες με υπουργούς και πολιτικούς της Ευρώπης και των Η.Π.Α, με διασυνδέσεις στις χώρες αυτές, με ανώτατες σπουδές σε Αμερικανικά πανεπιστήμια, κατάλληλη για τη θέση της Ευρωβουλευτού του ΛΑ.Ο.Σ. Δε γνωρίζω αν ως έφηβη έζησε σε Κίμπουτς (όπως αναφέρει στο δημοσίευμα της η Χρυσή Αυγή αλλά και ο Στόχος) και δε με ενδιαφέρει προσωπικά ως υποστηρικτή του ΛΑ.Ο.Σ. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν μπορεί να βοηθήσει το ΛΑ.Ο.Σ να προωθήσει κάποιες συγκεκριμένες πολιτικές θέσεις.

Θέλω να αναφερθώ τώρα στις αναφορές περί Εβραίων της Θεσσαλονίκης. Δεν ξέρω αν ο Καρατζαφέρης πράγματι υποσχέθηκε στον κύριο Δαβίδ Σαλτιέλ να μεσολαβήσει και να πάρει θέση υπέρ της αποζημίωσης των εν Θεσσαλονίκη Εβραίων για το Εβραϊκό νεκροταφείο το οποίο «καταπατήθηκε» από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο (στις εκτάσεις του οποίου βρισκόταν κάποτε το νεκροταφείο). Αυτό που ξέρω σίγουρα, είναι το τι ψηφίστηκε στις 23 Μαρτίου 2011:

Με ονομαστικές ψηφοφορίες επί έξι άρθρων, ολοκληρώθηκε η ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής. Τα άρθρα 3, 20, 21, 43, 45 και 47, υπερψηφίστηκαν από τους παρόντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και καταψηφίστηκαν από τους βουλευτές της αντιπολίτευσης. Το άρθρο 44, υπερψηφίστηκε από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, καταψηφίστηκε από τους παρόντες βουλευτές της ΝΔ, του ΚΚΕ και του ΛΑΟΣ, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε «παρών». Τις ονομαστικές ψηφοφορίες είχε ζητήσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΛΑΟΣ.

Το περιεχόμενο των εν λόγω διατάξεων παρατίθεται περιληπτικά παρακάτω:

– Το άρθρο 3 θεσπίζει ως διαρκή και αυτόφωρα τα αδικήματα της φοροδιαφυγής, της παρακράτησης ΦΠΑ και της μη καταβολής βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο, ενώ αυξάνονται και οι ποινές για τους παραβάτες, μέχρι φυλάκισης.

-Το άρθρο 20 ρυθμίζει ζητήματα υποβολής φορολογικών δηλώσεων από τους δικηγόρους, τους αρχιτέκτονες και τους πολιτικούς μηχανικούς.

– Το άρθρο 21 παρατείνει την δυνατότητα επαναπατρισμού κεφαλαίων από την αλλοδαπή μέχρι τα τέλη του Σεπτεμβρίου, εφόσον καταβληθεί φόρος 8%.

– Το άρθρο 43, μεταξύ άλλων περικόπτει τα μερίσματα των χηρευουσών οικογενειών αξιωματικών, στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού.

– Το άρθρο 44, τροποποιεί το νομοθετικό πλαίσιο λειτουργίας της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής. Ο ΛΑΟΣ διέκρινε στο συγκεκριμένο άρθρο, «φωτογραφική διάταξη» σε ό,τι αφορά την επιλογή διευθυντή Οικονομικών και Διοικητικών Υποθέσεων.

Το άρθρο 45 αποζημιώνει με 10 εκ. ευρώ την ισραηλιτική κοινότητα της Θεσσαλονίκης, για την χρησιμοποίηση του νεκροταφείου της προκειμένου να ανεγερθεί στον ίδιο χώρο το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της πόλης. Στο ίδιο άρθρο προβλέπεται και η αποπληρωμή των χρεών του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών ύψους τουλάχιστον 85 εκ. ευρώ, υπό την προϋπόθεση της ανάληψης εκ μέρους του Δημοσίου, της πλειοψηφίας στο Διοικητικό του Συμβούλιο.

– Το άρθρο 47 καθορίζει αναδρομικά το κατώτατο όριο προμήθειας των χονδρεμπόρων και λιανεμπόρων τσιγάρων.

Επομένως λοιπόν, πέρα από το τι λέγεται στα wikileaks, το ΠΑ.ΣΟ.Κ ήταν αυτό που ψήφισε υπέρ της αποζημίωσης των Θεσσαλονικέων Εβραίων για το νεκροταφείο τους και ΌΧΙ Ο ΛΑ.Ο.Σ. Μάλιστα, ο ίδιος ο Καρατζαφέρης σε τότε ομιλία του στη Βουλή είχε πει να περιμένουμε την απόφαση των Ελληνικών δικαστηρίων για το θέμα και να μη σπεύσουμε να δώσουμε άμεσα την αποζημίωση αυτή (αν και προσωπικά δεν καταλαβαίνω γιατί θα ήταν κακές οι καλές σχέσεις μας με τους εν Θεσσαλονίκη και γενικά με τους εν Ελλάδι και με τους ανά τον κόσμο Εβραίους).

Επίσης, δεν καταλαβαίνω τον έντονο αντισημιτισμό της Χρυσής Αυγής. Γνωρίζω πολύ καλά τα όσα ανθελληνικά γράφονται στο Ταλμούδ, έχω μελετήσει τα βιβλεία του κύριου Κώστα Πλεύρη, όμως σε μία στιγμή που οι σχέσεις του Ισραήλ με την Τουρκία περνάνε από σαράντα κύμματα, σε μία στιγμή που τα συμφέροντα του Ισραήλ ταυτίζονται με αυτά της Ελλάδας και της Κύπρου στην ανατολική Μεσόγειο, για πιο λόγο δεν θα έπρεπε η Ελλάδα να συμμαχήσει με το Ισραήλ;

«Εθνικιστής» κύριοι Χρυσαυγίτες δεν είναι αυτός που ντε και καλά μισεί τους Εβραίους επειδή τους μισούσε (δίκαια ή άδικα δεν έχει σημασία). Εθνικιστής είναι αυτός ο οποίος αγαπάει το έθνος του, αυτός ο οποίος δρα υπέρ του έθνους και των εθνικών θεμάτων, αυτός που τιμάει την ιστορία του, αυτός που παλεύει για τα δίκαια και τα συμφέροντα του έθνους του. Αλήθεια, δεν ξέρω πόσο εθνικιστής είναι αυτός ο οποίος κατευθύνεται από τα ναζιστικά του ένστικτα κύριοι της Χρυσής Αυγής, ορφανά του Χιτλεράκου.

Εδώ, θα ήθελα να αναφέρω κάτι που ανέφερε στην Εκκλησία του Δήμου (διαδικτυακό φόρουμ) του ο Άδωνις Γεωργιάδης, ότι δηλαδή ο ΛΑ.Ο.Σ. δεν είναι ρατσιστικό κόμμα και η αντιμεταναστευτική μας πολιτική δεν έχει ως αφετηρία τον ρατσισμό αλλά τα αντικειμενικά προβλήματα που δημιουργούνται. Επίσης δεν είμαστε αντισημιτικό κόμμα. Αυτό το λέω επειδή έγινε αναφορά στησχέση του ΛΑ.Ο.Σ με τους μετανάστες.

Πρώτων, ο ΛΑ.Ο.Σ από την αρχή της δημιουργίας του είχε στους κόλπους του και κάποιους νόμιμους αλλοδαπούς όπως η κυρία Ροντρίγκο, η κυρία Λάντκυ, ο κύριος Κάϊρους κ.α.

Δεύτερον, είναι γνωστοί οι αγώνες του ΛΑ.Ο.Σ εναντίον της λαθρομετανάστευσης.

  • Ο ΛΑ.Ο.Σ πραγματοποίησε 2 μεγάλες συνδιασκέψεις στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη εναντίον του ΠΑ.ΣΟ.Κικού λαθρονομοσχεδίου
  • πάνω από 220 ομιλίες και συναντεύξεις έκαναν τα στελέχη και οι πολιτευτές του ΛΑ.Ο.Σ σε όλη την Ελλάδα
  • διοργανώσαμε συλλογή υπογραφών όπου συλλέξαμε περίπου 650.000 υπογραφές
  • πιέσαμε τόσο ώστε πολλά στοιχεία του νόμου (που έδινε ευκολότερα στους αλλοδαπούς την ιθαγένεια) άλλαξαν (πράγμα που το είχε ομολογήσει στη Βουλή μέχρι και ο Αλέξης Τσίπρας)
  • κ.α.

Γιατί δεν αναφέρεται τίποτα από τα παραπάνω κύριοι της Χρυσής Αυγής; Εσείς γιατί αναφέρεται κύριοι του Στόχου;

Αναφέρουν στο ιστολόγιο τους οι Χρυσαυγίτες: «Τώρα αμέσως, χωρίς καμία καθυστέρηση, όλοι αυτοί οι «υπερεθνικιστές», «αντισιωνιστές», «τουρκοφάγοι» κ.τ.λ. (μιλάμε για τα «επώνυμα» στελέχη κι όχι για τον απλό κοσμάκη) που έκαναν μάγκα τον Καρατζαφέρη, προσφέροντάς του «ακροδεξιό άλλοθι», να πάνε να κρεμαστούν σαν τον Ιούδα, αν τους έχει μείνει μια σταλιά φιλότιμο! Σκοινί και σαπούνι!«. Εγώ πιστεύω ότι μάλλον εσείς πρέπει να κρεμαστείτε σαν τον Ιούδα. Εσείς και ο Χιτλεράκος σας, για όλες τις βρωμιές που πετάτε κατά καιρούς εναντίον του ΛΑ.Ο.Σ. Είστε αλήτες και συκοφάντες. Αλήθεια, τί έχετε να πείτε για τους σφαγμένους στο Δίστομο και για την παρέμβαση (υπέρ των Διστομιτών) του Άδωνι Γεωργιάδη στο θέμα της αποζημίωσεις των κατοίκων του Διστόμου; Για τη σφαγή στο Βιάννο της Κρήτης τί έχετε να μας πείτε; Για τη σφαγή στον Χορτιάτη που έκαναν οι Γερμανοί Ναζιστές και πολιτικοί σας προπάτορες;

Λένε επίσης οι Χρυσαυγίτες ειρωνικά: «ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ “ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ-ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ” ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ(ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ “ΑΛΛΟΙ”, ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΔ),  ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ;» Ποια είναι η δικαίωση της Χρυσής Αυγής; Το ότι δεν είμαστε ρατσιστικό και αντι-σημητικό κόμμα; Είμαστε εθνοκεντρικό Ελληνοκεντρικό κόμμα, είμαστε όπου είναι τα συμφέροντα της Ελλάδας. Αν τα συμφέροντα της Ελλάδας μας υπαγορεύουν καλυτέρευση των σχέσεων μας με το Ισραήλ, εμείς θα την επιδιώξουμε την καλυτέρευση αυτή. Αλήθεια, γιατί δεν αναφέρατε τίποτα για την προχθεσινή συνάντηση του Γιώργου Καρατζαφέρη με τον Παλαιστίνιο πρέσβη στην Αθήνα κ. Σαμίρ Αμπού Γκαζελέχ;

Καλύτερα λοιπόν θα ήταν να μη πουλάτε εξυπνάδες κύριοι της Χρυσής Αυγής, ούτε εσείς κύριοι του Στόχου. Πιείτε λίγο ξύδι.