Η εθνικιστική εφημερίδα «Στόχος» την οποία διαβάζω (και προτείνω σε όλους να τη διαβάζουν), έχει κατά καιρούς δημοσιεύσει ορισμένες ειδήσεις για γεγονότα που αφορούν τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό και που δεν ισχύουν είτε καθόλου είτε δεν είναι έτσι ακριβώς όπως αναφέρονται από την εφημερίδα αυτή. Θέλω να ελπίζω τουλάχιστον ότι από λάθος ή από υπερβάλλοντα ζήλο οι γράφοντες στον Στόχο πολλές φορές υπερβάλουν σε σχέση με οριμένα λάθη του ΛΑ.Ο.Σ και δεν εννοούν πραγματικά τα όσα κατά καιρούς δημοσιεύουν εναντίον του κόμματος και του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Στο τεύχος της Πέμπτης 15/4/2010 αριθμός 438 στην τελευταία σελίδα ο κύριος Χατζηγώγος, γνωστός για τον αντικαρατζαφερισμό του (ίσως επειδή κάποτε εκδιώχτηκε από τον ΛΑ.Ο.Σ όπως νομίζω) γράφει ένα κειμενάκι με τίτλο: «Τσιμουδιά ο Καρατζαφέρης για τους Αφρικανούς της Ερμού» και όπου λέει (και ειδικά κατηγορεί τον Άδωνι Γεωργιάδη) ότι ο κύριος Καρατζαφέρης και οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ δεν έβγαλαν την παραμικρή ανακοίνωση για το γεγονός με τους Αφρικανούς παρεμπόρους στην οδό Ερμού στην Αθήνα που επιτέθηκαν σε Έλληνες καταστηματάρχες, οι οποίοι μοίραζαν φυλλάδια εναντίον του παράνομου εμπορίου και κατά των λαθρομεταναστών. Αυτό είναι μέγα ΨΕΥΔΟΣ που γράψατε κύριε Χατζηγώγε που παίζετε και υπερπατριώτης και το μόνο που σας νοιάζει είναι πως θα θάψετε το ΛΑ.Ο.Σ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης (και πολιτικοί από άλλα κόμματα) συμμετείχε σε εκμπομπή του Γιώργου Αυτιά μαζί με καταστηματάρχες – μέλη της ομάδας «Παρεμπόριο stop» (όπου ο Άδωνις υποστήριξε τους διαμαρτυρόμενους Έλληνες καταστηματάρχες):

Ολόκληρη η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά για το θέμα εδώ.

Μάλιστα ο επικεφαλής της ομάδας «Παρεμπόριο stop» Παναγιώτης Δούμας συμμετείχε σε εκπομπή στο Τηλεάστυ, όπου και έγινε εκτενής ανάλυση του γεγονότος:

Μάλιστα οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ Αθανάσιος Πλεύρης και Άδωνις Γεωργιάδης, κατέθεσαν ερώτηση για το γεγονός στη βουλή με τίτλο «Επίθεση Αφρικανών Λαθρομεταναστών σε Εμπόρους της Αθήνας» την οποία και παραθέτω αμέσως:

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον αξιότιμο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη,

Προς τον αξιότιμο Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

ΘΕΜΑ: Επίθεση αφρικανών λαθρομεταναστών σε εμπόρους της Αθήνας

Ήδη με πλήθος γραπτών μας ερωτήσεων σας έχουμε θέσει το μεγάλο πρόβλημα των Αθηνών με το παράνομο εμπόριο των αφρικανών λαθρομεταναστών.
Ένα ακόμη θλιβερό επεισόδιο με αφορμή την ανεξέλεγκτη δράση αφρικανών παραεμπόρων σημειώθηκε στην Αθήνα. Συγκεκριμένα το Σάββατο 10.04.2010 ομάδα εμπόρων, καταστηματαρχών και απλών πολιτών διοργάνωσαν στην οδό Ερμού μια καθ’ όλα ειρηνική και κόσμια ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού για το παραεμπόριο στους δρόμους της πόλης. Αφρικανοί λαθρέμποροι απρόκλητα άρχισαν να χυδαιολογούν και να υβρίζουν τους εμπόρους μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών. Λίγο αργότερα επιτεθήκαν σε ηλικιωμένο όπου τον τραυμάτισαν σοβαρά (διεκομήθη στο νοσοκομείο) ενώ συνέχισαν την δολοφονική τους επίθεση με ξύλα, λοστούς, καρέκλες, και ότι άλλο βρήκαν μπροστά τους. Αποτέλεσμα αυτής της δολοφονικής επίθεσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός Έλληνα καταστηματάρχη, ο τραυματισμός των συμμετεχόντων στην δραστηριότητα εμπόρων, αλλά και οι σοβαρές ζημίες σε καταστήματα της Ερμού. Πλέον καθίσταται σαφές πως η ανεξέλεγκτη δράση των αφρικανών παραεμπόρων αρχίζει να λαμβάνει διαστάσεις δολοφονικής βίας.

Συνεπώς ερωτώνται οι αρμόδιοι Υπουργοί,

Α) Πόσες συλλήψεις παραεμπόρων λαθρομεταναστών έγιναν από την Αστυνομία, ασκήθηκε εις βάρος τους ποινική δίωξη;

Β) Τι προτίθεστε να πράξετε άμεσα για την αποφυγή επανάληψης παρόμοιων θλιβερών φαινομένων στους δρόμους της πρωτεύουσας;

Αθήνα 12.04.2010
Οι ερωτώντες Βουλευτές

Αθανάσιος Πλεύρης, Βουλευτής Α’ Αθηνών

Σπυρίδων-Άδωνις Γεωργιάδης, Βουλευτής Β’ Αθηνών.

Άλλη φορά λοιπόν ας προσέχει τι γράφει και τι λέει ο καθένας. Και ενδιαφέρθηκε ο ΛΑ.Ο.Σ κύριε Χατζηγώγε για το γεγονός, και βουλευτές του επισκέφτηκαν και συνομίλησαν με τους Έλληνες καταστηματάρχες και κατέθεσαν ερωτήσεις (και θα αγωνιστούν κ’ άλλο).