γράφει ο Τζάλλας Γεώργιος,

ιστορικός, μέλος της νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ Θεσσαλονίκης

Είμαστε κατά της θεωρίας του λεγόμενου “Μεσαίου Χώρου”. Άλλο το παλαιό πατριωτικό Κέντρο και άλλο ο ψευδεπίγραφος Μεσαίος Χώρος.

Ο ΛΑ.Ο.Σ ανήκει βασικά στην ευρύτερη Κεντροδεξιά παράταξη και συγκεκριμένα στη Λαϊκή Δεξιά (δλδ όχι η Δεξιά των πλουσίων αλλά η Δεξιά εκείνη του “Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια” των απλών Ελλήνων νοικοκυρέων).

Ωστόσο, πιστεύουμε ότι πλέον ο διαχωρισμός σε Αριστερά-Δεξιά δεν έχει πλέον μεγάλη σημασία παρά μόνο θεωρητικά. Γι’ αυτό προτιμάμε να δηλώνουμε (και σωστά) ότι ανήκουμε στον πατριωτικό χώρο (και ας λένε κάποιοι ανόητοι ότι δεν υπάρχει τέτοιος χώρος). Είμαστε ένα Ελληνοκεντρικό κόμμα.

Γι’ αυτόν τον λόγο, αποδεχόμαστε ως μέλη και στελέχη του κόμματος πατριώτες από όλους τους πολιτικούς χώρους. Το 50% των στελεχών του ΛΑ.Ο.Σ προέρχονται απ’ τη Ν.Δ., το 20% απ’ το ΠΑ.ΣΟ.Κ, το 10% από το Κ.Κ.Ε και την ευρύτερη Αριστερά και το 20% από τον εθνικιστικό χώρο.

Γι’ αυτό ένα πολύ αγαπητό μας σύνθημα είναι «Δεν υπάρχει Δεξιά δεν υπάρχει Αριστερά μόνο κόκκαλα υπάρχουν των Ελλήνων τα ιερά», «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών», «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», «Ελλάς Ελλάς το Όραμα για μας» κ.α. Να διευκρινίσω ότι δε μας ενδιαφέρει ποιοι έχουν πει πρώτοι αυτά τα συνθήματα και γιατί αλλά το νόημα που περικλείουν αυτά τα συνθήματα.

Όλους εμάς ενώνει η Ελλάς!!!

Τζάλλας Γεώργιος