Τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης σε αυτήν την χώρα μας ποτίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ την (Κομμουνιστική) προπαγάνδα ότι οι μεν Ναζιστές και Φασίστες ήταν κακοί αλλά οι Κομμουνιστές ήταν καλοί και πολέμησαν για να σώσουν τον κόσμο. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι, αλλά κάπως αλλιώς…

για να δούμε πως είναι…

.

Οι Ναζί οι Φασίστες και οι Σύμμαχοι:

Οι Ναζιστές μαζί με τους Φασίστες σκότωσαν τον κοσμάκη και λήστεψαν οικονομίες πολλών χωρών. Ένα μεγάλο παράδειγμα είναι η Ελλάδα, η οποία πλήρωσε με 520.000 νεκρούς τον πόλεμο εναντίων των ΝαζοΦασιστών σε αίμα, και με τον μισό πλούτο του Ελληνικού κράτους σε χρυσό, ο οποίος ως γνωστόν εκλάπη από τους Ναζί. Παράλληλα οι Γερμανοί στρατιώτες δολοφονούσαν και κατάκλεβαν τα χωριά και τις πόλεις εν ψυχρώ. Συνεπώς οι Ναζί ήταν δολοφόνοι και κλέφτες.

Αυτό όμως είναι η μια πλευρά του νομίσματος. Υπάρχει και η δεύτερη η οποία συμπληρώνει την πρώτη. Τον υπόλοιπο χρυσό που δεν πρόλαβαν οι Ναζί να κλέψουν από την Ελλάδα, τον φυγαδεύσαμε στην Αίγυπτο και από εκεί στο Γιοχάνεσμπουργκ μέσω των Βρετανών συμμάχων, έκτοτε ο χρυσός αυτός εξαφανίστηκε. Οι Βρετανοί «σύμμαχοι» μας, πήραν στα χέρια τους τον χρυσό και δεν μας τον επέστρεψαν ποτέ.

.

Οι Ναζί και οι Κομμουνιστές:

Οι Κομμουνιστές υποτίθεται πολέμησαν εναντίων των Ναζί γιατί ήταν κακοί, ενώ οι Κομμουνιστές καλοί και υπέρ των λαών, εναντίων της καταπίεσης, υπέρ της ελευθερίας και άλλα τέτοια παραμυθία. Επειδή «ουδέν κρυπτόν εκ του Ήλιου» δείτε τα παρακάτω στοιχεία που δείχνουν την Κομμουνιστική Σοβιετική Ένωση να κάνει συμφωνίες με την Ναζιστική Γερμανία.

.

Υπογραφή συμφώνου μεταξύ Ναζιστικής Γερμανίας και Κομμουνιστικής Σοβιετικής Ένωσης.

Μόσχα 23 Αυγ. 1939. Ο υπουργός εξωτερικών του Ράιχ Joachim von Ribbentrop (προσέξτε το «Joachim» ή «Ιωακείμ»…!) υπογράφει το ΝαζοΚομμουνιστικό σύμφωνο φιλίας και συνεργασίας.

Όρθιος αριστερά ο Vyacheslav Mikhailovich Molotov, όρθιος δεξιά περιχαρής ο Joseph Stalin (προσέξτε το «Joseph» ή «Ιωσήφ»…!)

 

Joseph (Ιωσήφ) Stalin και Joachim (Ιωακείμ) von Ribbentrop

 

.

Ο Molotov υπογράφει και πίσω του διακρίνονται ο Joachim (Ιωακείμ) von Ribbentrop και ο Joseph (Ιωσήφ) Stalin

.

Ναζί και Κομμουνιστές Αξιωματικοί μετά την κατάκτηση από κοινού και διανομή Πολωνίας μεταξύ των.

Αργότερα οι Κομμουνιστές εδίκασαν τους Ναζί για την επίθεση κατά της Πολωνίας…

.

Είναι ο χάρτης διαμελισμού της Πολωνίας που φέρει τις υπογραφές του Stalin και του von Ribbentrop

.

Ιδού και η ΝαζοΚομμουνιστική συμφωνία και το μυστικό πρωτόκολλο που υπέγραψαν στην Μόσχα την 28η Σεπτ. του 1939.

Υπογράφουν οι Joachim von Ribbentrop και ο Molotov:

κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το έγγραφο σε μεγέθυνση

.

κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το έγγραφο σε μεγέθυνση

.

Μ αρέσει που οι Κομμουνιστές αποκαλούν «κακούς» όποιους έκαναν συμφωνίες με τους Γερμανούς…

Δείτε σε συμπλήρωμα και το άρθρο με ανάλογα στοιχεία, που οι εν Ελλάδι Κομμουνιστές και πολέμιοι των Ναζί, έκαναν συμφωνίες με τους Γερμανούς πατώντας ΕΔΩ

.

Υ.Γ. Πίσω και από τον Χίτλερ, και από τους συμμάχους και από τους Κομμουνιστές κρύβονται κάποιοι, οι οποίοι χρησιμοποιώντας όλους αυτούς κερδίζουν.

Για να γίνει πόλεμος χρειάζεται πολύ πολύ χρήμα. Κανείς δεν έχει τόσο χρήμα παρά μόνον οι τράπεζες. Τους τραπεζίτες τους συμφέρει να γίνεται πόλεμος, διότι χρηματοδοτούν τους πάντες και τα πάντα. Ο πόλεμος είναι κέρδος χωρίς όριο. Οι τραπεζίτες δημιουργούν πολέμους για το κέρδος αλλά όχι μόνον γι αυτό. Με τον Β’ Παγκόσμιο εκτός από τα τεράστια κέρδη στόχος τους ήταν και να εγκαθιδρύσουν τον ΟΗΕ, την Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο…

Πηγή