Ο κ. Καζάκης από οικονομικής απόψεως λέει ανοησίες! Είναι φυσικό να τις λέει μια και ως κομμουνιστής που ονειρεύεται ένα νέο ΕΑΜ και άρα επιθυμεί να δη την Ελλάδα να μεταβάλεται από χώρα μέλος της Ε.Ε. σε Αλβανία του Χότζα, τί άλλο να πη. Επιστροφή στην Δραχμή! Να μήν πληρώσουμε κανέναν! Να εθνικοποιήσουμε τις Τράπεζες. Να χάσουμε όλοι τις καταθέσεις μας. Να βγούμε από την Ε.Ε. Και σε ρωτώ τώρα με το χέρι στην καρδιά, αυτό θέλεις να κάνουμε; δηλ θες να μας ψηφίσης, για να χάσουν όλοι οι έλληνες τις καταθέσεις τους και να βρεθούμε εκτός Ε.Ε. και να γίνουμε Τρίτος Κόσμος; και αυτό το θεωρείτε και σοβαρό πράγμα; Ναι ο κ. Καζάκης, τα λέει γλυκά και ήρεμα. Είναι πολύ καλός ομιλητής, αλλά σας διαβεβαιώ εάν σας αρέσουν αυτές οι ιδέες, πήγαινετε να εγγραφείτε στην Ανταρσύα, τα ίδια λένε..

Λέει ο Καζάκης ότι το 95% του χρέους μας είναι τόκοι και τοκοχρεωλύσια.ψεύδος Μέγα. Σας υπενθυμίζω ότι από το 1974 μέχρι σήμερα, δεν έχουμε παρά μόνον 2 (δύο) πλεονασματικούς προϋπολογισμούς. Εσείς πώς λέτε να καλύπταμε λοιπόν το ετήσιό μας έλλειμμα; Έλεγε ότι δεν χρωστάμε σε μας παρά το 3%, για να βγάλουμε και εδώ την κάρτα του ΟΔΗΧ που δείχνει αναγλύφως το 29%. Η Ελλάς από την ώρα που μπήκε στο ευρώ δανειζόταν με μέσο όρο 1,8%.που βλέπετε την τοκογλυφία ακριβώς. Παίρνει ο κ. Καζάκης το εξής νούμερο, ότι γράφουμε π.χ. στον προϋπολογισμό ένα ποσό που είναι για την πληρωμή των τόκων και την αναχρηματοδότησι των δανείων μας και αυτός σας το μεταφέρει ως εξ ολοκλήρου τόκους.

Τώρα όσον αφορά στα παγκόσμια συμφέροντα cds και άλλα πράγματι υπάρχουν, αλλά αυτό δεν απαντά στο ερώτημα γιατί επέλεξαν να επιτεθούν σε μας. Σε μας λοιπόν επιτέθηκαν διότι ήμασταν ο αδύναμος κρίκος κα αδύναμος κρίκος γίναμε από μόνοι μας.

Να πω και κάτι ακόμη. Εδώ και μέρες, όλα τα μαγαζιά του Κέντρου είναι κλειστά. Δεν κάνουν ούτε σεφτέ. Μπορείς να υπολογίσης πόσα χρήματα μας κοστίζει αυτό, πόσοι επιπλέον άνθρωποι θα χάσουν τις δουλειές τους; η Τρόϊκα μας φταίει; Το Μνημόνιο; ή δεν τα κάναμε τα ίδια εδώ και χρόνια;

Ο κ. Καζάκης μας λέει τί θα γίνη αν δεν πληρώσουμε στο βίντεο; όχι! Διότι δεν θέλει να ακούσετε τα δυσάρεστα, αλλά να σας πείση ότι υφίσταται εύκολος δρόμος! Εύκολος δρόμος δεν υπάρχει!

Πρέπει να αποφασίσουμε όλοι μας, εάν θέλουμε να φτιάξουμε ή όχι αυτόν τον τόπο. Εάν εσύ νομίζης ότι το ότι έχουμε διορίσει τους πάντες στο δημόσιο, ότι δεν παράγουμε ούτε ένα προϊόν που να έχη παγκόσμια απήχησι, ότι εισάγουμε σχεδόν τα πάντα, ότι παρέχουμε ακριβότερες και χαμηλότερης ποιότητας υπηρεσίες από τους ανταγωνιστές μας, ότι όλα αυτά δεν μας έχουν βλάψει, αλλά για όλα φταίει μία παγκόσμια συνομωσία;.τότε τί να σου πω; πίστευέ το! Εγώ και που μου το λες εκνευρίζομαι λυπούμαι, δεν υπάρχει πλέον χρόνος για ανοησίες σε αυτήν την χώρα!

Όσον αφορά για τις δηλώσεις ΚΑΝ έχει μαλλιάσει η γλώσσά μου να σας το λέω, από τον Φεβρουάριο του 2009 είχε ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις περό ΔΝΤ και ο Γιώργος Καρατζαφέρης το απεκάλυψε στην Βουλή. Ουδείς τον πίστεψε. Όπως απεδείχθη κακώς!

Άδωνις Γεωργιάδης