Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια έντονη φημολογία ότι ο Καρατζαφέρης πρότεινε για πρωθυπουργό εθνικής σωτηρίας τον κ। Σημίτη. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα. Η συγκεκριμένη δήλωση υποτίθεται ότι έγινε στη συνέντευξη του κ. Καρατζαφέρη στον ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ SPORT FM στις 3/11/11.

Η απάντηση σε όλους τους λασπολόγους, καλοπληρωμένους επικριτές του μοναδικού πατριωτικού κόμματος.

.

Τι είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

«Τα δύο μεγάλα κόμματα να προτείνουν ένα σοβαρό πρόσωπο που δεν έχει πολιτικές βλέψεις για να μην τον φοβούνται, και το οποίο να απολαμβάνει κύρους και σεβασμού στην Ευρώπη. Ο κ. Λουκάς Παπαδήμος είναι ένα τέτοιο σοβαρό πρόσωπο το οποίο δεν θα απέκρουα. Αλλά όταν η Μέρκελ είπε στον κ. Παπανδρέου χθες “Σημίτη”, δεν μπορείς να γυρίσεις στα παλιά, σε μια από τα ίδια.

Έστειλε το μήνυμα στον κ. Παπανδρέου ότι μια τέτοια μεταβατική κυβέρνηση με τον Σημίτη επικεφαλής, θα έφερνε ομαλότητα . Μας πρότειναν ήδη χθες, το πότε θα γίνει το δημοψήφισμα, καθώς και το ερώτημα που θα πρέπει να τεθεί..

Έχουμε ξεφτιλιστεί τελείως! Πρέπει να επαναφέρουμε και να δώσουμε στο λαό μας την χαμένη του αξιοπιστία και αξιοπρέπεια. Αυτό είναι το πρώτο και σημαντικό πράγμα που πρέπει να επιτύχουμε.

Αν δεν μπουν οι “πρωτοκλασάτοι” δεν γίνεται. Αν θέλεις να διακριθείς και να πρωταγωνιστήσεις , δεν βάζεις τα “τσικό”, τα ‘δεύτερα’ σου να παίξουν στην εθνική σου ομάδα.»

Ενδιαφέρον έχει να δούμε σε ποιες σελίδες ανατήχθηκε αυτή η λασπολογία, ενδεικτικά κάποιες από αυτές. Τα συμπεράσματα δικά σας…

1) Στον στόχο

2) Στη Φιλονόη

3) εθνική αφύπνιση 

Νομαρχιακή Επιτροπή ΛΑ.Ο.Σ Β3