Δείτε το βίντεο του γνωστού Η-Ο, ο οποίος προσπαθεί να δείξει τον Καρατζαφέρη ως προδότη, επειδή ο Παπαδήμος που ο ίδιος ο Καρατζαφέρης πρότεινε πριν πολύ καιρό μάλιστα, συμμετείχε στην Τριμερή, της οποίας ο Καρατζαφέρης κατέγγειλε 3 συγκεκριμένα πρόσωπα:

Δύο σχόλια έκανα εγώ:

Στο FB:
«Όπως ο Η-Ο υποστηρίζει ότι επειδή το ΛΑ.Ο.Σ. μπήκε στην κυβέρνηση γιατί θέλει να τα φάει με τους άλλους (ηλίθια λογική – αφού το πολιτικό κόστος είναι πολύ πιο μεγάλο!), έτσι ακριβώς υποστηρίζει ότι και ο Παπαδήμος ήταν στην τριμερή γιατί έχει όφελος να εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους. Το ότι ο Παπαδήμος ήταν στην τριμερή επομένως μπορεί να πιέσει εκ των έσω για καλύτερες διαπραγματεύσεις, όπως ο Καρατζαφέρης που τώρα είναι στην κυβέρνηση και μπορεί επίσης να πιέζει αλλά και να κάνει πράγματα υπερ της χώρα, είναι κάτι που δεν θέλει (ή δεν μπορεί) κανείς τους να το σκέφτεται – πόσο μάλιστα μιλώντας για μια κυβέρνηση που συστάθηκε για να υπογράψει ένα μνημόνιο…

Αυτά βέβαια δεν τους συμφαίρει να τα λένε.. Οι άνθρωποι αυτοί (ακραίοι) τύπου Η-Ο και ΧΑτων, λειτουργούν με δυσειδαιμονίες και όχι με το μυαλό τους – που δεν διαθέτουν φυσικά….

Τέλος φαίνεται για τον Η-Ο και τους λοιπούς του είδους του, καλύτερη επιλογή, για αυτή την μεταβατική κυβέρνηση με συγκεκριμένους στόχους ήταν η μόνη εναλλακτική: ο Πετσάλνικος!..»
.
.
Και στο βίντεο:
«Με την ίδια λογική, είναι δυνατόν να συμμετέχουν πατριώτες στην Κυβέρνηση;…
Με την δική σας λογική, οι Πατριώτες πρέπει να μένουν πάντα απ’ την απέξω και να φωνάζουν ενώ οι εχθροί τους τα διαλύουν όλα… Αυτό δεν είναι Πατριωτισμός.. Αλλιώς λέγεται… Ο Καρατζαφέρης δεν κατείγγειλε τον Παπαδήμο. Τρία συγκεκριμένα πρόσωπα κατάγγειλε. Πού ξέρετε εσείς ότι ο Παπαδήμος στηρίζει αυτούς και ότι δεν είναι εκ των έσω πίεση για καλύτερες διαπραγματεύσεις;. Έλεος με τις δυσειδαιμονίες!»

.

Α!.. Και να μην ξεχνάμε… Και ο Σαμαράς ήταν στην λέσχη bilderberg αλλά μια χαρά τον στήριζε κάποτε ο H-O….

Θα αφήσω κ ένα σχόλιο που διάβασα στο FB:
«Ειμαι ενας ανθρωπος που πιστευω στην υπαρξη αυτων και με προσεγγισαν και μασονοι.προφανως και δν εγινα και δν θα θελα ποτε.καλυτερα τιμιος.ομως ξερεις ποσοι ηταν μονο και μονο για ανελιξη και βοηθησαν τον τοπο? Αλλοι δε ηταν απο αφελεια. Ακου λιγα ονοματα . Παττακος,Μεταξας(διαγραφησαν γτ εγιναν δικτατορες) , Παπαναστασιου (στον 33ο βαθμο-το ξερω απο συγγενη του) , Διονυσιος Σολωμος κτλ. Εγω επαναλαμβανω τα καταδικαζω και να μην μπλεξετε ποτε. Ομως θελω να σου πω υπαρχουν και καλοι. Ισως ο Παπαδημος να ναι στους κακους αλλα θα διαπραγματευτει. Τωρα για το H-O μιλαμε για προβλημα. Ολους τους κατηγορει.»
.
.
Το ζήτημα λοιπόν είναι ένα. Έχεις κάποιον ο οποίος είναι μέσα στο «εχθρικό στρατόπεδο» και έχει λόγο σε μια κρίσιμη διαπραγμάτευση της χώρας μας. Κατά την άποψη των βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ. και του Καρατζαφέρη, αυτός θα προσπαθήσει να πετύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία… Και σίγουρα άλλη η διαπραγμάτευση με τον συγκεκριμένο, και άλλη η διαπραγμάτευση με τον Παπανδρέου, τον Πετσάλνικο ή κάποιον άλλο εντελώς άσχετο..

Όποιος για δικούς του λόγους ή συμφέροντα μισεί το ΛΑ.Ο.Σ., φυσικά και θα χρησιμοποιήσει την συμμετοχή του Παπαδήμου εκεί, ως αρνητικό στοιχείο για να πλήξει το ΛΑ.Ο.Σ., αξιοποιώντας κάθε είδους δυσειδαιμονία.

Όποιος αντίθετα εμπιστεύεται το ΛΑ.Ο.Σ. έχοντας παρακολουθήσει την μέχρι τώρα πορεία του, αντιλαμβάνεται το γιατί ο Καρατζαφέρης ήθελε για πρωθυπουργό έναν άνθρωπο εκ των έσω με διαπραγματευτική ισχύ κ κοινή αποδοχή, και όχι έναν άνθρωπο μαριονέτα του καταστρεπτικού για την χώρα ΓΑΠ. Και στη τελική πόσο πιο χειρότερη διαπραγμάτευση μπορεί να κάνει ο Παπαδήμος, από τον ΓΑΠ (ή κάποια μαριονέτα του), αφού ο ΓΑΠ ποτέ «δεν διαπραγματευόταν κ τίποτα αλλά έδινε αβέρτα»; ….

area51gr