ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ: ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ νομοθετική ρύθμιση, η οποία θα επιβάλλει στα πολυκαταστήματα των μεγάλων αλυσίδων να τοποθετούν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στα ράφια τους προϊόντα τοπικής παραγωγής. ΕΠΙΣΗΣ δήλωσε την στήριξή του στην προσπάθεια δημιουργίας της Θεσσαλικής Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών.

Το νέο υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, υποδέχτηκαν, στις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΟΛ, ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Βόλου Νικήτας Πρίντζος, με το Δ.Σ. της Ένωσης και ο πρόεδρος του Αγροτικού Παραγωγικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η Δήμητρα» Ιωάννης Κίτσιος.

Την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, εκπροσώπησε ο οικονομικός σύμβουλος των Οργανισμών της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας Ανδρέας Ζέρβας.

Ακούστε τις σχετικές δηλώσεις, τόσο του υφυπουργού Αστέριου Ροντούλη, όσο και των δύο προέδρων, Νικήτα Πρίντζου και Ιωάννη Κίτσιου:

Ο οικονομικός σύμβουλος των Οργανισμών της ΠΕ Μαγνησίας Ανδρέας Ζέρβας, ο οποίος μετέφερε την απόλυτη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού στις πρωτοβουλίες, μιλώντας μετά το πέρας της συνάντησης στο e-Volos.gr, δήλωσε:

«Είναι γνωστή η θέση, πρωτίστως όμως η στάση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του ίδιου προσωπικά του Περιφερειάρχη μας, Κώστα Αγοραστού, η οποία κινείται στην απόλυτη στήριξη ανάλογων πρωτοβουλιών, που στόχο έχουν την ανάπτυξη των τοπικών Συνεταιρισμών και την διάδοση των παραγόμενων προϊόντων τους, αλλά κυρίως και κατά συνέπεια την παγίωση των θέσεων εργασίας, ειδικά σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία για την χώρα γενικότερα και τον τόπο μας ειδικότερα«.

www.e-volos.gr