Επίθεση με εκτόξευση μπαλονιών με κόκκινη μπογιά δέχτηκαν τα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ στην Καρδίτσα.

Κατά την διάρκεια της πορείας της 17ης Νοεμβρίου ομάδα μαυροντυμένων κουκουλο-ΦΛΩΡΩΝ, παρεκκλίνοντας εκτόξευσε με περισσό ηρωισμό εναντίον των γραφείων πέντε μπαλόνια γεμάτα κόκκινη μπογιά, με αποτέλεσμα να ρυπάνουν τον τοίχο αλλά και τα ενδύματα του μέλους που προσέτρεξε να δει τι συμβαίνει.

Ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργανώσεως Κώστας Καρδαράς δήλωσε σχετικά:
«Καταδικάζουμε την θρασύδειλη επίθεση των κουκουλοφόρων εναντίον των γραφείων του ΛΑ.Ο.Σ Καρδίτσας. Κρυμμένοι στην ανωνυμία της κουκούλας τους, ανίκανοι να αναλάβουν το βάρος της οποιασδήποτε πράξεως, ανίκανοι να αρθρώσουν πολιτικό λόγο και επιχειρήματα, καταφεύγουν στο τελευταίο καταφύγιο των δειλών, των φοβισμένων και των ανίκανων, τη βία. Να είναι βέβαιοι ότι στην Καρδίτσα και στη ν Ελλάδα η αρρωστημένη σπορά τους δεν θα βλαστήσει, γιατί στον δικό μας τόπο δεν μπορούν να ευδοκιμήσουν η βία, η μισαλλοδοξία και η δειλία. Ξένοι διάλεξαν να είναι και ξένοι και μόνοι θα μείνουν.».
.
Ο τοίχος των γραφείων μετά την εκτόξευση των «επιχειρημάτων» του αριστερού παρακράτους. Οι πίθηκοι ότι δεν μπορούν να φτάσουν το βρωμίζουν.
.
Η «γόνιμη δημοκρατική αντιπαράθεση» όπως την εννοεί η αριστερή ιντελιγκέντσια. Ρυπαίνει και μάλιστα ανεξίτηλα.
 .