Απάντηση προς τους παραπάνω «διαδηλωτές»:

Το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ κινείται εντός νομιμότητας και δημοκρατικών διαδικασιών και κάνει ό,τι μπορεί για να υπερασπίσει τις πάγιες θέσεις του. Ειδικά ο Άδωνις είναι από τους πιο παραγωγικούς και συνεπείς βουλευτές με πάρα πολλές επερωτήσεις, ομιλίες, συμμετοχές σε επιτροπές και διαλόγους και λοιπές παρεμβάσεις. Δεν μασάει τα λόγια του όπως όλοι όσοι φοβούνται τους αριστερούς και αυτό προφανώς έχει ενοχλήσει αφάνταστα. Έτσι εξηγείται και το «μένος» των κατά τα άλλα υπερασπιστών του ασύλου (ήτοι «ελευθερία λόγου») στα πανεπιστήμια…

Η Αριστερά ως άλλη ιερή αγελάδα, έχει πλήρη ασυλία στο να λέει και να κάνει ό,τι θέλει, να δέρνει, να σπάει, να καίει, να κλείνει δρόμους, λιμάνια, εισόδους υπουργείων και ξενοδοχείων, να καταστρέφει γενικώς, κι αυτό γιατί είναι το κόμμα του …λαού. Ενός λαού ο οποίος κάθε τρεις και λίγο πληρώνει το μάρμαρο (μεταφορικά και στην κυριολεξία) για τις καταστροφές και την αναδουλειά στην αγορά, που προκαλούν όλοι αυτοί οι δήθεν αγανακτισμένοι. 

Κατά τα άλλα, τόσα χρόνια που μας κυβερνούσαν Πασόκ και Ν.Δ. και μας έφτασαν ως εδώ, πραγματικά έχει πλάκα μερικοί να ρίχνουν ευθύνες στο ΛΑ.Ο.Σ. Είναι πολύ βολικό. Βρήκαν ένα εξιλαστήριο θύμα για να υφαρπάξουν ψήφους από κενόμυαλους ψηφοφόρους. 

Η Παπαρήγα βγήκε και είπε το επίδομα ανεργίας να πάει στο 80% του κατώτατου μισθού. Εγώ λέω να πάει στο 180%, γίνεται ; Η Παπαρήγα λέει κατώτατος μισθός 1.500 €. Εγώ λέω 3.000 €, γίνεται ; Με αερολογίες και λόγια εντυπωσιασμού ο καθένας μπορεί να αποκτήσει το δικό του κοπάδι προβάτων που θα πιστεύει τυφλά στην κάθε μπαρούφα και ανοησία που θα εκστομίζει ο «ηγέτης’. Άλλο όμως η φαντασία και άλλο η πραγματικότητα. Αλήθεια, είδατε στην Β. Κορέα πως χτυπιόντουσαν οι πολίτες για τον θανόντα πρόεδρο ;;; Τόση αγάπη του είχαν πια ; Ούτε για τους συγγενείς δεν θα κλαίνε έτσι… Και φυσικά κατόπιν δημοκρατικών διαδικασιών και όπως έγινε και στο παρελθόν, ο παππούς ηγέτης του κομμουνιστικού κόμματος, κληροδότησε το χρίσμα στον πατέρα και αυτός τώρα στον γιο του. Μιλάμε για δημοκρατία, όχι ό,τι κι ό,τι.

Τέλος, προτείνω να γίνει δεκτή η θέση των αριστερών κομμάτων να μπαίνουν όλοι οι τριτοκοσμικοί ελεύθερα στη χώρα μας. Ώστε να πέσουν τα μεροκάματα στον πάτο (και έτσι να βρει το δίκιο του ο εργάτης…), αλλά και η εγκληματικότητα να γνωρίζει απίστευτες δόξες ! 

Ζήτω λοιπόν οι αριστεροί και λοιποί φαντασιόπληκτοι με τις «φιλολαϊκές» τους ιδέες…