Η Β3 Νομαρχιακή Επιτροπή και η Δημοτική Επιτροπή Ψυχικού-Φιλοθέης του ΛΑ.Ο.Σ. διοργανώνουν την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας στον πολυχώρο «Blue Bell» (1η πλατεία Ηρώου) στο Ψυχικό την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στις 8:00 μ.μ.

Η Νεολαία του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Ηλείας διοργανώνει την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας στην αίθουσα «Λέσχη Φιλίας» στην Γαστούνη το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 7:30 μ.μ. Ελάτε να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, να θέσουμε τους στόχους για την νέα χρονιά. Στην εκδήλωση θα μιλήσει και ο βουλευτής Αχαΐας του ΛΑ.Ο.Σ. Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος

Η Νεολαία του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Κατερίνης διοργανώνει τον πρώτο ετήσιο χορό της στο κέντρο διασκεδάσεως «Φάρος» στην Κατερίνη το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 9:00 μ.μ. Κατά την διάρκεια του χορού θα πραγματοποιηθεί και η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας. Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. Τιμή πρόσκλησης 12 ευρώ (περιλαμβάνει πλήρες γεύμα και άφθονο κρασί).

Η Νεολαία του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Α’ Αθηνών διοργανώνει την κοπή της πατροπαράδοτης βασιλόπιτας με μία ελληνική βραδιά στο καφέ-μπαρ «Nouevo» (Πανόρμου 70-72) στους Αμπελόκηπους την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στις 10:00 μ.μ. Η τιμή της πρόσκλησης θα είναι στα 7 ευρώ με ποτό, προκειμένου τα μέλη και οι φίλοι της ΝΕ.Ο.Σ. να έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν φθηνά με το πολύ ωραίο ζωντανό πρόγραμμα του μαγαζιού. Θα παρευρεθούν βουλευτές και στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. που θα απευθύνουν χαιρετισμό και θα συζητήσουν με τους νέους.

Ελληνικές Γραμμές

Advertisements