Αυτό που έγινε στη Βουλή τη Δευτέρα το βράδυ κατά την ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου, δείχνει ότι τα δυο μεγάλα κόμματα είναι ασύντακτα, εκτίμησε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Σε δήλωσή του τόνισε ότι το προσεχές δίμηνο είναι πολύ δύσκολο, και η χώρα μας καλείται να δώσει μεγάλες και δύσκολες μάχες.

Υποστήριξε ότι «πηγαίνουμε απροετοίμαστοι και πολύ φοβάμαι ότι η κατάσταση εγκυμονεί πολλούς κινδύνους» και πρόσθεσε:

«Πρέπει να ληφθούν πρωτοβουλίες, ούτως ώστε αύριο να μην έχουμε τέτοια κρούσματα που θα δημιουργήσουν τριγμούς στο οικοδόμημα που προσπαθούμε από κοινού να χτίσουμε».

Στενοί συνεργάτες του κ. Καρατζαφέρη επισήμαιναν ότι η χθεσινή εικόνα της Βουλής, δικαίωσε με τον πλέον δραματικό τρόπο, την επιμονή του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ στις 4 προϋποθέσεις που είχε θέσει – μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ – για την επιτυχία του δύσκολου εγχειρήματος της διάσωσης της πατρίδας, και τις οποίες επανέλαβε στην επιστολή του στον κ. Παπαδήμο.

«Πρώτη προϋπόθεση, είχε θέσει την ύπαρξη ασφαλούς ηγεσίας στο ΠΑ.ΣΟ.Κ, πριν από την έλευση της τρόικας. Η χθεσινή εικόνα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ, οφείλεται σε αυτή ακριβώς την έλλειψη. Οι ευθύνες της παρούσας ηγεσίας που καθυστερεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία της διαδοχής, είναι τεράστιες» σημείωσε σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του κόμματος.

Σε αναφορά για την κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ., το γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ υποστηρίζει ότι «προκαλούν θλίψη και μόνο θλίψη τα «αστεία» που ακούγονταν στους διαδρόμους της Βουλής, ότι πρόκειται για δύο Κ.Ο. που η μία αντιμάχεται την άλλη».

Σήμερα το μεσημέρι ο κ. Καρατζαφέρης έκοψε την βασιλόπιτα του κόμματος στα κεντρικά γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ.

Ελεύθερος Τύπος