Τον επαναπατρισμό των λαθρομεταναστών ζητά ο πρόεδρος των Αλβανών που ζουν στα Τρίκαλα, Iντρι  Ντίμπρα! 

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τον πρόεδρο, οι λαθρομετανάστες ευθύνονται για τα χαμένα μεροκάματα…των Αλβανών( θράσος να σου πετύχει  ! )
(φώτο: Ο Αλβανός πρόεδρος των λαθροAλβανών μαζί με τον πρώην νομάρχη τρικάλων και νυν αναπληρωτή τομεάρχη προστασίας του πολίτη  της Ν.Δ Ηλία Βλαχογιάννη και τον πρώην Δήμαρχο τρικαίων Ταμήλο Μιχάλη ,σε εκδήλωση των Αλβανών )
.
«Η οικονομική κρίση που περνάει η Ελλάδα μας έχει επηρεάσει όλους» αναφέρει ο Β. Ντίμπρα  «χάνουμε μεροκάματα και βρισκόμαστε σε εξαιρετικά δύσκολη οικονομική θέση.
Άνθρωποι που ήρθαμε και εγκατασταθήκαμε στην Ελλάδα, ακολουθήσαμε όλες τις Νόμιμες διαδικασίες, στείλαμε τα παιδιά μας στα σχολεία, βρισκόμαστε τώρα στο χείλος του γκρεμού και στα όρια της επιβίωσης.
Για τις ελάχιστες δουλειές που υπάρχουν πια προτιμούν όλοι τους… λαθρομετανάστες, κυρίως από Πακιστάν και χώρες της Ασίας και της Αφρικής, οι οποίοι παίρνουν χαμηλά μεροκάματα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση»!!!…
.
Είναι χαρακτηριστικό ότι περισσότερες από 40-50 οικογένειες Αλβανών οι οποίοι διαβιούσαν για 20 και πλέον χρόνια στην Ελλάδα έφυγαν τον τελευταίο χρόνο από τα Τρίκαλα.
 (Βετεράνος:  Μαζί και τον ίδιο βέβαια γιατί και αυτός ειναι λαθρομετανάστης  να μην ξεχνόμαστε )
.
Βετεράνος
.