.

Είμαστε το πειραματόζωο της Ευρώπης, είναι λάθος η συνταγή και βλέπουμε τα λάθος αποτελέσματα, δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας στο Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Δεν μπορώ να αδικήσω τους αγώνες που έδωσε ο Σαμαράς στην διαπραγμάτευση αλλά τον κορόιδεψαν, την ώρα που έφυγα από τη σύσκεψη είχαμε συμφωνήσει να μην υπάρχει μείωση στις κύριες συντάξεις σήμερα διαβάζω ότι θα υπάρχει μείωση και στις κύριες και στις επικουρικές» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ Καρατζαφέρης επιβεβαίωσε ότι τα νέα ομόλογα θα υπαχθούν στο Αγγλικό Δίκαιο και αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης των πολιτικών αρχηγών ο κ Παπαδήμος, πήρε τηλέφωνο τη Μέρκελ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν του μίλησε και τον παρέπεμψε στον Τόμσεν.

Για το θέμα των βουλευτών Γεωργιάδη και Βορίδη, είπε ότι είχε ζητήσει να γίνει ψηφοφορία στην Κ.Ο. του ΛΑ.Ο.Σ και ομόφωνα αποφάσισαν να ακολουθήσουν την πολιτική του όχι απέναντι στη νέα Δανειακή Σύμβαση, προσθέτοντας ότι δεν γνωρίζει και δεν μπορεί να διερευνήσει τι μεσολάβησε μέχρι την Παρασκευή και άλλαξαν άποψη.

Ακούστε τί δήλωσε στον Real Fm 97,8 ο Γιώργος Καρατζαφέρης

Real.gr