Πρωταρχικό καθήκον μιας κυβέρνησης είναι να προστατεύει τους πολίτες και όχι να καταστρέφει τις ζωές τους, όπως κάνει τώρα η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – Νέας Δημοκρατίας. Συγκυβέρνηση, που, δυστυχώς, δικαιώνει την άποψη του Ντε Γκωλ ό,τι «το να κυβερνάς σημαίνει να διαλέγεις μεταξύ των κακών λύσεων»…

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, κ.Γιώργος Καρατζαφέρης, όμως, διαλέγει αποκλειστικά το συμφέρον και την προστασία της ποιότητας ζωής των πολιτών. Ενδεικτικά, τα όσα τόνισε χαρακτηριστικά σε μια τοποθέτησή του στη Βουλή, απαντώντας στον υπουργό Δικαιοσύνης, Μιλτιάδη Παπαϊωάννου.

«Δεν είναι πατριώτης αυτός που βάζει πρώτα την καρέκλα του υπουργού από τον αγώνα υπέρ του λαού. Αυτό είμαστε εμείς. Εγώ είχα τέσσερα υπουργεία στην κυβέρνηση και τα παράτησα, όμως, γιατί ήταν εις βάρος του πατριωτισμού των Ελλήνων. Το καταλαβαίνετε αυτό; Δεν μπορείτε να το κατανοήσετε γιατί είστε εξουσιολάγνες. Αυτό φοβόσαστε, μην χάσετε τις καρέκλες.

Ήρθε, όμως, η στιγμή της αλήθειας και θα πάψουν οι πολιτικές απάτες, γιατί πρόκειται για πολιτική απάτη, κύριε υπουργέ. Πάρθηκε μία απόφαση –  όσο ήμουν μέσα δεν υπήρχε αυτή η απόφαση – για μείωση επικουρικών και κυρίων συντάξεων. Και βγήκε «συμπτωματικά» τώρα. Μάλιστα, λέτε «δεν θα κάνουμε τώρα τις μειώσεις, δεν θα πάρουμε τώρα το κουλούρι από τον γέροντα, αλλά τον Ιούνιο αναδρομικά». Δηλαδή, «ψηφίστε μας γερόντια κορόιδα και μετά θα σας πάρουμε το ζουμί».

Ε, αυτό είναι πολιτική απάτη»!

ΤΑ ΕΝ ΔΗΜΟ…ΣΘΕΝΗ

Νεολαία ΛΑ.Ο.Σ