Πριν λίγες εβδομάδες είχα γράψει 2 επιστολές προς την λαϊκίστικη «μπλε» εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» με τις οποίες ζητούσα να δημοσιοποιήσει τα ονόματα των ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΝΔ. Ζητούσα επίσης να ανακοινώσει το όνομα της ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ. Ακόμη περιμένω. Όμως, ας μην στριμώχνουμε άλλο την λαϊκίστικη αυτή εφημερίδα. ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ «ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΑ».

Είναι η ώρα για να φύγουν οι «κουκούλες» λοιπόν. Ψευτοπατριώτες οπαδοί των ΝΑΖΙ παριστάνουν το δήθεν «πατριωτικό κόμμα». Αλήθεια πότε ζήτησαν αυτοί οι μαϊμούδες – πατριώτες με τις σβάστικες να μας γυρίσουν πίσω οι Γερμανοί τα 575 δις δολλάρια που μας χρωστάνε ;…Μήπως αυτοί οι κολοκύθες δήθεν «πατριώτες» έχυσαν ένα δάκρυ για όσους εκτέλεσαν οι Γερμανοί στο Δίστομο, τα Καλάβρυτα, την Κάνδανο κλπ ;… Μούγγα οι μαϊμούδες. Μήπως και κάποιοι άλλοι «πατριώτες του καναπέ» γλύφουν εκεί που κάποτε έφτυναν ;… Πού είναι αυτοί οι «εθνικοπατριώτες» του παρελθόντος  και οι αλήστου μνήμης  ψευτοκορώνες τους ;… Θα μιλάνε τώρα για τη λαθρομετανάστευση και το τζαμί στον Βοτανικό ή τους έβαλαν «πιπέρι στην γλώσσα»;  Eτρεξαν μόλις είδαν καρεκλίτσα και τρυπίτσα για να χωθούν στο σύστημα .
.
Όμως, εμείς στον ΛΑ.Ο.Σ λέμε πάντα όσα λέγαμε:  ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Λέμε «ΟΧΙ» στο γερμανικής εμπνεύσεως ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Λέμε «ΟΧΙ» στον σφαγιασμό κύριων και επικουρικών συντάξεων. Λέμε «ΟΧΙ» στο κούρεμα των τριτεκνικών και πολυτεκνικών επιδομάτων. Λέμε «ΟΧΙ» στο ξεπούλημα της πατρίδας. Προτιμούμε να ζήσουμε φτωχοί αλλά περήφανοι. Προτιμούμε τον ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ.
.
Κάποιοι συνθηκολόγησαν με το σύγχρονο Δ΄ ΡΑΪΧ. Κάποιοι είχαν «αγκαζέ» τους διπλωματικούς συγκεκριμένων Πρεσβειών και τους έδιναν «ραπόρτο». Ο αληθινός Ηγέτης, όμως, ξέρει να λέει «ΟΧΙ». Ο Ιωάννης Μεταξάς «ΟΧΙ» είπε. Και η Ελλάδα δοξάστηκε. Ο Γ. Καρατζαφέρης έχει πει τα «ΟΧΙ» που κάθε πατριώτης περίμενε από έναν Πολιτικό Αρχηγό. Και πλήρωσε το τίμημα. Είμαστε, όμως, όλοι όρθιοι και δίπλα του. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
.
Ζήτω ο Ελληνικός Λαός ! Ζήτω ο ΛΑ.Ο.Σ  !
.
Αϊβαλιώτης Κωνσταντίνος
.