Ο βουλευτής και αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος  του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Άγγελος Κολοκοτρώνης,  διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα περί μετακίνησής  του στη Ν.Δ. δήλωσε τα εξής:

Ο ανέντιμος πόλεμος ενάντια στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό συνεχίζεται, με τη διασπορά ευφάνταστων, σε βαθμό νοσηρότητας, δημοσιευμάτων. Οι φοβούμενοι την ισχυροποίηση της φωνής του Γιώργου Καρατζαφέρη, προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις διάσπασης του κόμματος εκείνου που τολμούσε, ακόμη και  σε εποχές εθνικού εφησυχασμού και επίπλαστης ευημερίας,  να μιλάει για Πατρίδα, για Έθνος και εθνική συνείδηση. Εξ αυτών και όχι μόνο, οι δεσμοί μου με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό και τον Γιώργο Καρατζαφέρη είναι άρρηκτοι.
.
Και δεν είναι ο μόνος που θα κάνει διάψευση αυτές τις μέρες από τον χώρο του ΛΑ.Ο.Σ. Κάτι παρόμοιο θα πράξει μάλλον και ο βουλευτής Μαγνησίας του κόμματος κ.Παύλος Μαρκάκης, αφού δημοσιεύματα τον φέρνουν να έχει προσεγγιστεί από την Ν.Δ.
.
Από την άλλη πλευρά και στην Ν.Δ. τα πράγματα δεν είναι πιο ρόδινα. Μετά τον αρχικό ενθουσιασμό που προκάλεσαν οι προσχωρήσεις των Βορίδη-Γεωργιάδη, η δημιουργία του κόμματος του Π.Καμμένου και η πιθανή προσχώρηση σε αυτό, μερίδας των διαγραμμένων βουλευτών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έφεραν τον προβληματισμό και πάλι στην Συγγρού. Ας μην ξεχνάμε και την αντίδραση των βουλευτών της Ν.Δ που ψήφισαν «Ναι» στην νέα δανειακή σύμβαση,και με κανέναν τρόπο δεν θέλουν να δουν ξανά στο κόμμα κάποιους από τους προς- το παρόν διαγραφέντες- που ψήφισαν «Όχι».
.
Και ενώ οι ζυμώσεις  οι διαψεύσεις,τα σενάρια και οι «συμμαχίες», θα κορυφωθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα, η παράταξη φαίνεται να μπαίνει σε μια περίοδο εσωστρέφειας, και να απομακρύνεται από την κοινωνία ,που θέλει να ακούσει μια πραγματική πρόταση ελπίδας και προοπτικής. Ας ελπίσουμε οι ηγέτες των κομμάτων της παράταξης, να αφήσουν κατά μέρος τις συνωμοσίες και τα «μαχαιρώματα» ,και να κάνουν αυτό που πρέπει και αρμόζει στην παράταξη: Να δίνει λύσεις.
.
Ανανέωση: Πριν από λίγα λεπτά στην μεσημεριανή εκπομπή του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. εμφανίστηκαν οι βουλευτές του κόμματος κ.κ Κολοκοτρώνης και Μαρκάκης πλαισιώνοντας τον αρχηγό τους, και διαψεύδοντας κάθε υποψία έστω, αποχωρήσεως τους από το κόμμα. Ποιο χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του κ. Μαρκάκη, ότι: «Προτιμώ τον πολιτικό θάνατο από την πολιτική ατίμωση».
.
.
Στην ίδια εκπομπή ο Γιώργος Καρατζαφέρης επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Α.Σαμαρά, όπου τον χαρακτήρισε «κότα» (μαζί με τους Βενιζέλο, Παπανδρέου), ενώ επιτέθηκε και στους αποχωρήσαντες Βορίδη – Γεωργιάδη, σχολιάζοντας με καυστικό τρόπο την -ομολογουμένως αναπάντεχη- ιδεολογική «αναδίπλωση» του Α.Γεωργιάδη, στην περί Έθνους- Κράτους τοποθέτησή του. Παράλληλα αποκάλυψε (και επικαλέστηκε την μαρτυρία των υπολοίπων βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ.) πως στην τελευταία επίμαχη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδος του κόμματος, ένας εκ των δύο αποχωρησάντων από τον ΛΑ.Ο.Σ.του είπε στο τέλος της συνεδρίασης: «Πρόεδρε μην εμπιστεύεσαι τον Σαμαρά είναι απατεώνας». Την επόμενη ημέρα -είπε ο Γ.Καρατζαφέρης- «ο ίδιος άνθρωπος φωτογραφήθηκε μαζί με τον Α.Σαμαρά». Οι τόνοι ανεβαίνουν λοιπόν, μάλλον επικίνδυνα.
.
Και για να μην ξεχνάμε και την Ν.Δ. Πληροφορίες των τελευταίων ωρών φέρουν τον κ. Μαρκόπουλο, (διαγραφέντα,και πρώην «Σαμαροφύλακα») να είναι πολύ κοντά στο να προσχωρήσει στο κόμμα του Π.Καμμένου.
.
Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα….
.
Advertisements