.

Μέλη της ομάδας χάκερ » Anonymous» κατέβασαν τρεις εκκλησιαστικές ιστοσελίδες στις 2 Μαρτίου, αντικαθιστώντας τις κύριες σελίδες τους με ένα κλιπ από τον εξελικτικό βιολόγο και άθεο Richard Dawkins και μια δήλωση που έλεγε ότι κάθε θρησκεία είναι «ασθένεια».

«Ας είμαστε σαφείς από την αρχή: κάθε είδους θρησκεία είναι μια ασθένεια σε αυτόν τον κόσμο. Μια ασθένεια που δημιουργεί μίσος και μισαλλοδοξία, μία ασθένεια που φέρνει τους ανθρώπους να εμπλέκονται σε πόλεμο με τους συνανθρώπους τους, μια ασθένεια που έχει έρθει σε αυτόν τον κόσμο από πολύ παλιά, όταν η ανθρωπότητα δεν ήταν εκπαιδευμένη, μια ασθένεια που έφερε ψεύτικη ελπίδα και καταστολή σε όσους πίστεψαν και συχνά ακόμα περισσότερο τρόμο και καταστολή σε όσους τόλμησαν να μην πιστεύουν«, έλεγε το μήνυμα των Anonymous και συνέχισε να κατηγορεί τη θρησκεία και ιδιαίτερα τον Χριστιανισμό ως την αιτία για τους περισσότερους πολέμους που έχουν συμβεί στην ιστορία.

Επίσης χαρακτηρίζει την θρησκεία, μαζί με τις κυβερνήσεις του κόσμου, ως την κύρια πηγή της καταπίεσης και μια δύναμη που κρατά τους περισσότερους ανθρώπους κάτω, ενώ δίνει δύναμη στους λίγους.

.

.

Είναι δύσκολο να εξακριβωθεί εάν οι επιτιθέμενοι ήταν πραγματικά από την ομάδα Anonymous, οι οποίοι δεν έχουν μια αναγνωρισμένη μορφή ηγεσίας και δεν τηρούν έναν κώδικα συμπεριφοράς των μελών. Η ομάδα έχει ήδη κλείσει τις ιστοσελίδες του FBI και της δισκογραφικής βιομηχανίας Association of America, ως υποστήριξη δικτυακών τόπων όπως το The Pirate Bay, και ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από το κίνημα «Occupy«.

Ένα διάρκειας 30 λεπτών βίντεο από το YouTube, με τίτλο : «Richard Dawkins: An Atheist’s Call to Arms» στο οποίο ο Dawkins ενθαρρύνει τη μη-πιστούς να ενωθούν, δημοσιεύτηκε στις ιστοσελίδες των εκκλησιών Bethel Outreach International Church, Charlotte International Church και Crossfire Ministries, όλες από τη Βόρεια Καρολίνα.

Σχ. ΚΟ: Δες σχετικό άρθρο όπου οι εν Ελλάδι ‘Anonymous’ θεωρούν «ρατσιστικό» να κουβαλάς την ελληνική σημαία.

.

Δείτε και την παρακάτω φωτογραφία τους από την Αθήνα με το χαρακτηριστικό αποκρυφιστικό σήμα των Illuminati.

.

.

«Θρησκεία, πατριωτισμός και οικογένεια θα πρέπει να διαλυθούν, να απορρίψουμε κάθε κοινωνικό δεσμό για να φτιάξουμε ένα ενιαίο κόσμο, ένα παγκόσμιο λαό…Πρέπει να εργαστούμε στα θεμέλια.». – Adam Weishaupt, ιδρυτής του Τάγματος των Illuminati (Πεφωτισμένων), 1776.

.

.

Κόκκινος Ουρανός