Με βαθύ αίσθημα ευθύνης και επίγνωση των δραματικών στιγμών τις οποίες διέρχεται η Ελλάδα μας, κάνω έκκληση προς όλους όσοι νοιώθουν ότι η κοινωνία μας διαλύεται, ότι η νέα γενιά υποφέρει άδικα, ότι οι θεσμοί είναι λιπόθυμοι και ότι η ανεργία συντρίβει κάθε ελπίδα και προοπτική, να ενώσουν τις δυνάμεις τους ενεργά και τίμια μαζί μας, για να βγει ο τόπος από τα αδιέξοδα του.

  • Είναι ανάγκη να παραμερισθούν οι ιδεολογικοί φανατισμοί και οι παλαιοκομματικές καταστροφικές αγκυλώσεις, που αυτή την ώρα δεν οδηγούν πουθενά.
  • Είναι υποχρέωση όλων, σε όποιο ιδεολογικό χώρο και αν ανήκουν, να δραστηριοποιηθούν όπου θέλουν και όπου μπορούν, για να κρατηθεί όρθιος ο τόπος.
  • Η αδιαφορία, οι φοβίες και η αποχή από τα δρώμενα της χώρας, είναι έγκλημα. Κανείς δεν θα μας συγχωρέσει, κανείς δεν πρόκειται να μας δικαιώσει. Η ιστορία, τα παιδιά και τα εγγόνια μας θα είναι αμείλικτα. Άλλοθι πλέον δεν υπάρχουν.

Η Πατρίδα οδηγείται σε μακρόχρονη περιπέτεια
Από την πλευρά του ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, του οποίου οι εθνικές και πατριωτικές θέσεις είναι γνωστές, σας καλεί να ενώσετε μαζί του τις δυνάμεις σας σ’ ένα κίνημα σωτηρίας και αλληλεγγύης. Σας καλεί χωρίς όρους, προϋποθέσεις και δογματισμούς, σε μια εθνική πατριωτική και δημοκρατική ενότητα προσπαθειών και χρέους.

Με τη δύναμη που θα μας δώσει η αποφασιστική παρουσία σας, θα επιδιώξουμε να στηρίξουμε όλους όσοι δοκιμάζονται. Να σταθούμε κοντά στους νέους μας και στην πονεμένη τρίτη ηλικία που προοδευτικά με σκληρότητα εγκαταλείπονται. Βασικοί στόχοι μας είναι:

  • Με αποφασιστηκότητα να κάνουμε σεβαστό τον ΝΌΜΟ και την ΤΆΞΗ τόσο στις πόλεις όσο και στην ύπαιθρο.
  • Να επαναφέρουμε στους πολλούς αυτού του τόπου το αίσθημα ασφάλειας με έμπρακτη αναγνώριση των Σωμάτων Ασφαλείας.
  • Να κάνουμε κυρίαρχες τις αρχές της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης, της ανεμπόδιστης ελεύθερης δημιουργίας, της αναγνώρισης των εθνικών μας αξιών, του αμοιβαίου σεβασμού και της πίστης στην Ελλάδα και την Ορθοδοξία.
  • Να θωρακίσουμε τη χώρα με την ειλικρινή και θερμή στήριξη των Ενόπλων μας Δυνάμεων, την υπερπολύτιμη αυτή ασπίδα της ανεξαρτησίας και της ακεραιότητας του Έθνους μας.
  • Να ανατρέψουμε το διεφθαρμένο και φαύλο σύστημα των κυκλομάτων και των επιτήδειω του κατεστημένου.
  • Να εμποδίσουμε τις λαθεμένες πολιτικές που μέχρι σήμερα υιοθετήθηκαν από τα κόμματα της αποτυχημένης εξουσίας.

Μακριά από κομμουνιστικές ή φασιστικές ακρότητες και φανατισμούς, με σκληρές προσπάθειες και συστηματική εργασία, θα πετύχουμε να ξεπεράσουμε και αυτή τη δοκιμασία, με σταθερή και αδιαπραγμάτευτη προσήλωση στον Ευρωπαϊκό μας προσανατολισμό.

Μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά για την Ελλάδα και τον υπερήφανο λαό της.

Πολίτες εγερθείτε και συσπειρωθείτε.

Γιώργος Καρατζαφέρης.

Στηρίζουμε την πατρίδα μας, αγοράζουμε Ελληνικά προϊόντα.

ΆΛΦΑ Ένα, τεύχος 618, σελ. 40.

Advertisements