Ιστορία είναι το σύνολο των πραγμάτων που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Και εάν δεν αποφευχθεί η κυβέρνηση συνεργασίας Νέας Δημοκρατίας – ΠΑΣΟΚ στις εκλογές που έρχονται, η ιστορία θα γράψει ότι η Ελλάδα παρέμεινε υπό την … γερμανική μπότα, με ισοπέδωση μισθών, συντάξεων και της ποιότητας ζωής του λαού. Αλίμονο, εάν βρει απήχηση η απειλή των ξένων δυνάμεων ό,τι θα σταματήσει η οικονομική βοήθεια και το κράτος δεν θα έχει χρήματα να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, εάν δεν μοιραστούν την εξουσία τα δύο κόμματα, που έβαλαν την Ελλάδα στον αστερισμό της μεγαλύτερης κρίσης της νεότερης ιστορίας της. Αμφιβάλλει κανείς, ότι τον Ιούνιο, εφ΄ όσον τα δύο κόμματα που σφετερίστηκαν την εξουσία στην μεταπολίτευση συγκυβερνήσουν, θα έρθει νέα καταιγίδα μέτρων που θα εξαθλιώσουν κυριολεκτικά τον ελληνικό λαό; Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός αποτελεί το μοναδικό ανάχωμα στα σχέδια των κατοχικών δυνάμεων και το εχέγγυο για την … απελευθέρωση της χώρας και τη δημιουργία ενός νέου μέλλοντος.

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, που βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό του λαού, αλλά και στο «στόχαστρο» όσων επιθυμούν μια  Ελλάδα με σκυμμένο κεφάλι, έρμαιο στις βουλές των ξένων, ήταν, για μια ακόμη φορά, καταπέλτης στη Βουλή: «Και πάμε σε εκλογές, λένε, τον Μάϊο. Και διερωτώμαι. Μπορεί αυτή η κυβέρνηση, μπορεί εσείς έντιμοι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου να εγγυηθείτε εις τον ελληνικό λαό, ότι δεν θα υπάρξει νέα καταιγίδα μειώσεων μισθών, συντάξεων και επιδομάτων, τρεις εβδομάδες μετά τις εκλογές; Δεν σας ζητώ να εγγυηθείτε για δύο και τρία χρόνια. Μπορεί κάποιος να πει: «Ψηφίστε μας και δεν πρόκειται τον Ιούνιο να ψηφιστεί κανένας νόμος μειώσεων μισθών και συντάξεων»; Εάν αυτό δεν είναι πολιτική απάτη, το ότι αποσιωπάτε αυτά που συμφωνήθηκαν με το μνημόνιο, τότε τι είναι; Δηλαδή, «ψηφίστε μας και θα δούμε».

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ πράττει αυτό που έλεγε ο Πλάτων: “Κάνε σήμερα αυτό που οι άλλοι δεν θέλουν, για να μπορείς να κάνεις αύριο αυτό που οι άλλοι δεν θα μπορούν”. Και ο κ.Καρατζαφέρης αποδεικνύει συνεχώς, ότι μπορεί να κάνει πάρα πολλά για την Ελλάδα. Το ίδιο θα πράττει και από την επόμενη ημέρα των εκλογών…

ΤΑ ΕΝ ΔΗΜΟ…ΣΘΕΝΗ

Νεολαία ΛΑ.Ο.Σ