Στη φωτογραφία, ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, έχοντας ανάμεσά τους τον Ανδρέα Νικολακόπουλο, ενώ πίσω τους, διακρίνεται το ζεύγος Ολυμπίας και Σπύρου Χαϊκάλη. 
.

Την ανοικτή και ολόθερμη υποστήριξή του στον αγώνα του ΛΑ.Ο.Σ, προκειμένου να παραμείνει «η Ελλάδα στους Έλληνες», εξέφρασε κατά την ιδιωτική επίσκεψη του Γιώργου Καρατζαφέρη στην Καλλιθέα Πατρών, ο Ανδρέας Νικολακόπουλος, πρώην μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Νικολακόπουλος, συνταξιούχος οικοδόμος σήμερα, έχοντας δίπλα του τον παλαιό του συναγωνιστή και Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΛΑ.Ο.Σ, Αλέξανδρο Χρυσανθακόπουλο, απευθύνθηκε στον Γ. Καρατζαφέρη:

«Τώρα που η οικοδομή εξοντώθηκε από το δίδυμο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και εμείς προδοθήκαμε, περιμένουμε μόνο από σας να κάνετε κάτι να αναθερμανθεί ο κλάδος.

Αναφέρομαι στην κατάργηση του πόθεν έσχες μόνο για την οικοδομή και να επαλειφθούν οι φόροι και τα χαράτσια γιατί γονατίσαμε, επιτέλους σταματήστε τους, γιατί η ανασφάλιστη εργασία  έχει διαλύσει τα ασφαλιστικά ταμεία και τα λεφτά φεύγουν από τους μετανάστες στο εξωτερικό!»

Για να προσθέσει το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενος και στον Αχαιό βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ., Αλέξανδρο Χρυσανθακόπουλο:

«Εγώ είμαι αυτός που ήμουν, αυτοί άλλαξαν και θα τους τιμωρήσω παραδειγματικά!

Αυτοί που μας έφεραν ως εδώ, να πληρώσουν πολιτικά τις συνέπειες των ενεργειών τους ! Προσωπικά θα είμαι στο πλευρό σας και μαζί με τον Αλέκο, θα συνεχίσουμε τον αγώνα, όπως πάντα τίμια και ειλικρινά!

Επειδή είμαι μαχητής δεσμεύομαι για αγώνα ουσίας και αποτελεσματικότητας!».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, είπε πως «τιμά τους αγωνιστές του μόχθου και παραμένει στο πλευρό των οικοδόμων και των κατασκευαστών που σήμερα υποφέρουν».

Και κατέληξε ο Γιώργος Καρατζαφέρης καταχειροκροτούμενος από τους περίπου 250 νέους ψηφοφόρους του ΛΑ.Ο.Σ, που προερχόμενοι από άλλα κόμματα, συγκεντρώθηκαν στο σπίτι της γνωστής αριστερής οικογένειας, Ολυμπίας και Σπύρου Χαϊκάλη, που επίσης προσχώρησε στον ΛΑ.Ο.Σ: 

«Το πρόγραμμα μας είναι σαφές, ξεκινάμε την αναθέρμανση της οικονομίας από την οικοδομή, θέλουμε να την κάνουμε την ασφαλέστερη και αποδοτικότερη επένδυση! Ενώνουμε όλους τους Έλληνες, δεξιούς και αριστερούς στον κοινό σκοπό για την σωτηρία της Πατρίδας».

attacktv