Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ εγκαινίασε σήμερα την πρώτη ημέρα λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ΛΑ.Ο.Σ, που ευρίσκεται πλησίον των γραφείων του κόμματος (Καλλιρρόης 50).

Εν συνεχεία, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Όπως κάθε χρόνο  τα τελευταία οκτώ χρόνια,  Χριστούγεννα και Πάσχα, εμείς εδώ στο ΛΑ.Ο.Σ  σκεφτόμαστε τον πλησίον και μοιράζουμε γαλοπούλες ή αρνιά. Εφέτος οι ανάγκες της κοινωνίας,  μας οδήγησαν να κάνουμε κάτι πιο οργανωμένο.

Θα μοιράσουμε περίπου εξήντα τόνους τρόφιμα. Πατάτες, ρύζι, αλεύρι, λάδι, μακαρόνια και ρουχισμό. Εξασφαλίσαμε αρκετά ρούχα, για οποιονδήποτε έχει ανάγκη. Εξασφαλίσαμε αρκετά τρόφιμα, για να μην υπάρχουν πεινασμένοι αυτό το Πάσχα. Βέβαια είναι αδύνατον να ικανοποιήσουμε όλους όσους πάσχουν. Αλλά είναι ένα μήνυμα για κινητοποίηση. Θα ήθελα πάρα πολύ αυτή η προσπάθεια να βρει και άλλους μιμητές.

Εμείς δίνουμε το παράδειγμα. Ελπίζω να είναι το καλό παράδειγμα. Και ελπίζω ότι είναι και ένα μήνυμα. Ότι κανένας σε αυτή τη ζωή δεν είναι μόνος του. Υπάρχει πάντα δίπλα κάποιος που νοιάζεται. Και αυτό θα έιναι το μήνυμα για όλη αυτή την περίοδο της δοκιμασίας. Δεν είμαστε μόνοι μας. Υπάρχουν πάντα δίπλα κάποιοι, που νοιάζονται για την Ελλάδα, νοιάζονται για τον τόπο, νοιάζονται για αυτούς του πολίτες.

Εύχομαι λοιπόν σε όλους το καλύτερο. Συνεχίζεται αυτή η μάχη, για να μην υπάρξει η έκρηξη της κοινωνικής συνοχής, που θα μπορούσε να μας οδηγήσει σε πολύ κακές ατραπούς. Ας το καταλάβουν.

Ακούω για νέο μνημόνιο από τον πρωθυπουργό. Ακούω για ύφεση που θα περάσει τα δέκα χρόνια από τον κ. Πολ Τόμσεν. Χρειάζεται να οπλιστούμε με πάρα πολύ κουράγιο, και να βρούμε εκείνες τις νέες ιδέες, που θα βγάλουν τη χώρα από αυτό τον οικονομικό λήθαργο, που την οδήγησαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ».

Ο Δεξιός

Advertisements