Ονομαστική ψηφοφορία για την κύρωση της σύμβασης μεταξύ ελληνικού δημοσίου και Siemens που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης θα ζητήσει ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης επισημαίνοντας προς όλες τις πτέρυγες της Ολομέλειας ότι «το τελευταίο διάστημα έχω μάθει όσα δεν έμαθα από την εξεταστική της Βουλής που διήρκησε ένα χρόνο».

Ειδικότερα, ο κ. Καρατζαφέρης –  στο κόμμα του οποίου έχει ενταχθεί η κυρία Αικατερίνη Τσακάλου πρώην στενή συνεργάτιδα του Mr Siemens Μιχάλη Χριστοφοράκου – άφησε να εννοηθεί ότι έχει στοιχεία για χρηματισμό πολιτικών και κομμάτων από τα μαύρα ταμεία του γερμανικού κολοσσού τα οποία θα καταθέσει στην Βουλή.Επιπροσθέτως, επέκρινε την τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών σύμφωνα με την οποία αποδεσμεύονται οι 3 δόσεις της κρατικής επιχορήγησης προς τα κόμματα λέγοντας ότι «είναι δυνατόν να αυτοκτονεί ένας άνθρωπος στο Σύνταγμα και τα κόμματα να παίρνουν κρατικό χρήμα; Καλούμε όλα τα κόμματα να αρνηθούν να πάρουν τα χρήματα».

Τέλος, επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την ρύθμιση που πέρασε για τα αυθαίρετα των μουσουλμάνων της Θράκης λέγοντας ότι «Τον Ιούνιο πάμε για μείωση μισθών και συντάξεων και κατάργηση μισθοδοσίας κληρικών. Αντιλαμβάνεστε την φωτιά που βάζετε στην εκκλησία την ώρα που νομοθετείτε υπέρ των μουσουλμάνων της Θράκης; Εμείς φέρουμε τροπολογία που εντάσσει στην ρύθμιση όλη την Θράκη και τον Έβρο. Μονομερής ρύθμιση μουσουλμάνων εις βάρος χριστιανών εμείς δεν ψηφίζουμε. Το ίδιο κάνετε και για τα τζαμιά την ώρα που έχουμε κλειστή την Μητρόπολη»

Πηγή: Πρώτο Θέμα
.