Αυτά, δεν θα τα ακούσετε από τα εθνικά (συστημικά) ΜΜΕ, που προάγουν συστηματικά την πολυπολιτισμικότητα.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Κρήτης, στην Επισκοπή Πεδιάδος, δύο Ρουμάνοι, πατέρας και γιός, λήστεψαν, βασάνισαν και σκότωσαν μια 85χρονη γυναίκα, τη Σοφία Κορναράκη, η οποία βρέθηκε κακοποιημένη, φιμωμένη, με καλυμμένα τα μάτια και δεμένα τα χέρια. Το θύμα βρήκε η κόρη της, η οποία ανησύχησε και την αναζήτησε. Οι δράστες συνελήφθησαν αργότερα στην ευρύτερη περιοχή και όταν αυτό μαθεύτηκε, οι κάτοικοι του χωριού εξοργισμένοι, «πολιόρκησαν» το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Το κλίμα στην περιοχή είναι έκρυθμο, ενώ οι λαθρομετανάστες που κινιούνται στην περιοχή εκδιώχθηκαν αμέσως, ενώ πολλοί άλλοι εξαφανίστηκαν, αντιλαμβανόμενοι ότι δεν τους «σηκώνει» πια το κλίμα. Μάλιστα, ένας 50χρονος Αλβανός ξυλοκοπήθηκε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Στη διάρκεια της κηδείας της άτυχης γυναίκας, που έπεσε θύμα των «προοδευτικών» πολιτικών υπέρ της πολυπολιτισμικότητας, νεαροί από χωριά της περιοχής καταδίωξαν αλλοδαπούς, οι οποίοι για να γλιτώσουν, κρύφτηκαν σε στάβλο και απαιτήθηκε η επέμβαση της ΕΛΑΣ, η οποία και συνέλαβε τους λαθρομετανάστες.

Ελεύθερος Κόσμος

Advertisements