.
Σε μια απρόκλητη και συντονισμένη επίθεση κατά του Γιώργου Καρατζαφέρη προχώρησαν οι Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος.
.
Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε να μην ψάχνουν στο πρόσωπό του για έναν αριστερό Καρατζαφέρη. Από πότε Αλέξη μπορείς να συγκριθείς με τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ.; Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι αυτοδημιούργητος και οι πρώτες του δουλειές δεν ήταν να αναλαμβάνει δημόσια…έργα.
.
Επίσης, ασχολήθηκε ενεργά με την πολιτική αφού είχε διαγράψει μία επαγγελματική πορεία και όχι από παιδάκι. Α, και κάτι τελευταίο: Η γυναίκα του δεν γέννησε σε σουίτα 15.000 ευρώ… Αυτά προς το παρόν Αλέξη!
.
Τώρα, όσον αφορά τον κ. Καμμένο, ο οποίος έγραψε στο Twitter: «οι δυνάμεις του μνημονίου αντικατέστησαν τον Καρατζαφέρη με τον Κουβέλη«, τι να πρωτοπεί κανείς. Για το συνεχές γλύψιμό του στην Αριστερά; Να τον ρωτήσουμε εάν έχει δουλέψει ποτέ και πιάνει…στο στόμα του τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ.; Να του θυμίσουμε ότι προσκυνούσε όλους τους αρχηγούς του εντός της ΝΔ, ενώ ο Γιώργος Καρατζαφέρης δημιούργησε το πατριωτικό κίνημα από το 2000;
.
Και κάτι ακόμα Πάνο: Πάψε να μιμείσαι και να αντιγράφεις τις απόψεις του Γιώργου Καρατζαφέρη. Τουλάχιστον εκείνος ήταν γνήσιος και δεν θυμήθηκε τις ιδέες του ξαφνικά για να αποσπάσει ευκαιριακές ψήφους!
. 
karfotiko.blogspot.com
.