Βρώμικο πόλεμο κατά του Γ.Καρατζαφέρη έχει  εξαπολύσει η ομάδα διάχυσης αποβλήτων της Συγγρού προσπαθώντας να πλήξει τον Γ.Καρατζαφέρη και το ΛΑ.Ο.Σ.

Επειδή ΔΕΝ φοράμε και ΜΙΣΟΥΜΕ τις κουκούλες λέμε τα πράγματα με τ`όνομά τους.
.
Αν ΔΕΝ το ξέρει ο Σαμαράς -είναι δυνατόν;- απο το γραφείο του  … μετώπου της Χ.Α. και προσφάτως αποβληθέντα απο το ΛΑ.Ο.Σ επίορκου, Βουλευτή, Υπουργού κ.λ.π. κ. Μάκη Βορίδη, παίρνουν τηλέφωνα σε στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ και τους λένε ότι ΣΗΜΕΡΑ θα ανακοινωθεί η προσχώρηση της Ντορούλας στη Ν.Δ. και αύριο του Γ.Καρατζαφέρη!!
.
Είπαμε εδω θα λέμε τα πράγματα με το ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.
.
Τα τηλέφωνα τα κάνει κάποιος  τσανακογλύφτης ΣΚΙΠΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, πρόσφατα -προεκλογικά – προσληφθείς στο γραφείο του τ.Υπουργού Βορίδη και συγκεκριμένα πήρε τηλ. τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Ανατολικής Αττικής κ. Σ.Γ. και του είπε τα πιο πάνω.
.
Ρε σεις εκεί στη Συγγρού, ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΕΝ είναι Ντορούλα, Αδωνάκος, Βοριδοσπικιωνάκος ή κάποιο απο τα γνωστά τραβέλια της Συγγρού, έχει ΟΥΜΠΑΛΑ ρε ο Καρατζαφέρης κι εκεί σας ΕΧΕΙ γραμμένους. ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ !!

Την αυτόνομη κάθοδο του ΛΑ.Ο.Σ στις εκλογές της 17ης Ιουνίου αποφάσισε η Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος σε κοινή συνεδρίαση με την πρώην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΛΑ.Ο.Σ, το Σάββατο. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση, με την οποία κλείνει οριστικά η συζήτηση περί επιστροφής του Γ. Καρατζαφέρη στη ΝΔ, «η πρόταση του κ. Σαμαρά κρίθηκε προσχηματική, από τη στιγμή που παράλληλα με τον διάλογο σε επίπεδο κορυφής, υπογείως βρισκόταν σε εξέλιξη επιχείρηση προσεταιρισμού στελεχών του ΛΑ.Ο.Σ, έναντι προσωπικών ανταλλαγμάτων».

Αν και δεν υπάρχει ονομαστική αναφορά, είναι προφανές ότι η ανακοίνωση στρέφεται κατά των πρώην υποψηφίων βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ, κ. Κωνσταντίνου Μακρυνόρη και Ιωάννη Κοτσίρη, που την Παρασκευή ανακοίνωσαν την απόφασή τους να προσχωρήσουν στη Νέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΝΕΤ, η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σε τεταμένο κλίμα. Είναι ενδεικτικό πως τόσο ο Αθ.Πλεύρης όσο και άλλα στελέχη αποχώρησαν, διαφωνώντας με την απόφαση της αυτόνομης καθόδου του ΛΑ.Ο.Σ στις εκλογές. Ο κ. Πλεύρης φέρεται να είπε ότι υπάρχει ανάγκη δημιουργίας ενός κεντροδεξιού φιλοευρωπαϊκού μετώπου προκειμένου να μην γίνει ο Αλ.Τσίπρας πρωθυπουργός.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αθανάσιος Πλεύρης έχει εκφράσει την πρόθεσή του να εξετάσει το ενδεχόμενο ένταξής του στη ΝΔ, αν ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης δεν ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά.

Η αποχώρηση του Αθανάσιου Πλεύρη από τα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ:

Πάντως, ο Κων.Πλεύρης -πατέρας του Αθ.Πλεύρη- ξεκαθαρίζει ότι σε γραπτή δήλωσή του ότι τάσσεται «ολοψύχως στο πλευρό του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γιώργου Καρατζαφέρη και θα αγωνιστώ υπέρ αυτού, με όλες μου τις δυνάμεις.

Καλώ όλους τους πολιτικούς μου φίλους, να ταχθούν στο πλευρό του Γιώργου Καρατζαφέρη για την επικράτηση των ιδεών του πατριωτισμού. Απεριφράστως, καταδικάζω ανεξαιρέτως όλους όσους έφυγαν από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό» καταλήγει στη δήλωσή του.