Πρός χαμερπείς ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ – ΠΡΟΔΟΤΕΣ κ.λ.π. ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ: «Τα αργύρια της προδοσίας είναι στη ρίζα της συκιάς που θα σας κρεμάσουν οι ερινύες» Σκουλήκια, ε σκουλήκια συχαμερά!
Επειδή ΔΕΝ τους ΠΟΥΛΗΣΕ ο Καρατζαφέρης, τον ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ!
.
 
.
«Δεν μπορούμε να πάμε στην πολιτική με όρους αγοραπωλησίας, εάν το ήθελε ο Καρατζαφέρης θα μπορούσε να είχε πουλήσει τον εαυτό του» είπε ο Γιώργος Κύρτσος στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ τόνισε ότι «εδώ μιλάμε για το τέλος της πολιτικής, η ΝΔ επικαλείται τον κίνδυνο του ΣΥΡΙΖΑ και χρησιμοποιεί παλαιοκομματικές μεθόδους….Νομίζω ότι ο κ. Καρατζαφέρης έχει πάρει τις αποφάσεις του, οι άλλοι είχαν κλείσει τη δουλειά και έκαναν συζητήσεις βιτρίνα».
.
«Υπάρχει κρίση αξιοπιστίας και αυτοκαταστρέφονται στη ΝΔ, νομίζοντας ότι καταστρέφουν τον ΛΑ.Ο.Σ» τόνισε ο κ. Κύρτσος.
«Δεν μπορώ να βγω στο Μέγκα εάν δεν με καλέσουν έτσι δεν θα μπορούσα να πάω στη ΝΔ χωρίς να με έχουν καλέσει» είπε ο κ. Κύρτσος απαντώντας σε ερώτημα ακροατών γιατί δεν βρίσκεται στη ΝΔ. «Δεν υπήρξε καμία σοβαρή πρόταση από την πλευρά της ΝΔ, αλλά ένα προσωπικό άνοιγμα στον κ. Καρατζαφέρη με δυο τρεις συνεργάτες του, προτού ξεκινήσει η συζήτηση είχαν κλείσει συμβόλαια με βουλευτές του κόμματος, που δείχνει ηθικό ξεπεσμό της ΝΔ» είπε ο Γιώργος Κύρτσος στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ τόνισε ότι «ήταν υπονομευμένος και ο προεκλογικός αγώνας του κόμματος» αφήνοντας να εννοηθεί ότι ορισμένοι υποψήφιοι βουλευτές έσερναν τα πόδια τους και οι μισοί έπαιζαν με άλλη φανέλα.
.
Advertisements