Άρθρο του υπ.βουλευτή Α’Πειραιά κ’ νήσων  κ. Α.Διγαλάκη

Η επόμενη μέρα των εκλογών της 6ης Μαίου 2012 απέδειξε πως ο έλληνας ψηφοφόρος προσήλθε στις κάλπες με σύμβουλο το θυμό και την αγανάκτηση, συναισθήματα εύλογα και απόλυτα κατανοητά ύστερα από την επιβολή της σκληρής χρηματοπιστωτικής δικτατορίας από τους δανειστές μας.

Ωστόσο, η απουσία σύνεσης και η μη ορθή αξιοποίηση της ψήφου του  κατέληξε σε ακυβερνησία επιδεινώνοντας και επιμηκύνοντας το ήδη υπάρχον κλίμα αβεβαιότητας ειδικά σε μία τόσο δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας.

Είναι απόλυτα κατανοητή και σεβαστή η προσπάθεια απελευθέρωσης από τα δεσμά του πολιτικού κατεστημένου πολλών δεκαετιών, ωστόσο δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για περαιτέρω πειραματισμούς, και «νεκρές πολιτικές περιόδους». Η χώρα μας έχει άμεση ανάγκη από μία κυβέρνηση εθνικού συμφέροντος με πρωταρχικό μέλημα την οικονομική, κοινωνική και ηθική αποκατάσταση της χώρας και του λαού.

Σε αυτό θα συμβάλλει αποτελεσματικά η καταλυτική πολιτική παρουσία του ΛΑ.Ο.Σ. στη Βουλή που με σθένος και σταθερή τοποθέτηση στις θέσεις του θα προσδιορίσει τις προτεραιότητες με νέα πρόσωπα κι επανακατανομή αρμοδιοτήτων για την επίτευξη και τη δημιουργία ασπίδας και στήριξης προς όφελος των πολιτών.

Ως υπεύθυνοι και ενεργοί πολίτες αυτής της χώρας είναι νομίζω χρέος μας να αναλογιστούμε την επιτακτική ανάγκη ανεύρεσης άμεσων και αποτελεσματικών λύσεων για την αντιμετώπιση αυτής της κρίσης και τη σταδιακή απομάκρυνση από το αδιέξοδο που δημιούργησε το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών, δίνοντας την ψήφο μας σε έντιμους και ικανούς ανθρώπους που με αγάπη για την πατρίδα θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να τη στηρίξουν δυναμικά.

Είμαι σίγουρος πως η δική μας συμβολή κι ενεργή συμμετοχή θα καταφέρει να αναδείξει μία σταθερή, αξιόπιστη και ικανή ηγεσία που ταιριάζει στην περηφάνια και στην αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού.

ΝΕ.Ο.Σ Πειραιά

Advertisements