Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος. Yποψήφιος Βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ. Ν. Αχαΐας

Ελληνίδες, Έλληνες,

Η Πατρίδα μας έχει παγιδευτεί από ανάξιες και ανεύθυνες πολικές ηγεσίες.
Η ΝΔ έχει καταρρεύσει ως κόμμα της μίζας, της διαπλοκής και της ηθικής παρακμής. Με μεθόδους αποστασίας επιχειρεί να διευρύνει το ελάχιστο εκλογικό της ποσοστό και πάλι δεν τα καταφέρνει.
.
Μαζί με τον «άπαξ και δια πάντα προδότη» Αντώνη Σαμαρά ενώθηκε και η κα Ντόρα Μπακογιάννη ως κόνδορας για να του κατασπαράξει το πολιτικό του πτώμα. Οι νεοφιλελεύθερες ενδοτικές και αντεθνικές δυνάμεις που έχουν μαζευτεί υπακούουν στις εντολές της Μέρκελ και του ΔΝΤ. Ακόμη είναι ανοικτό το ενδεχόμενο της υπόγειας συμφωνίας, ειδάλλως μετεκλογικής αποστασίας των Βουλευτών του Π. Καμμένου, για να συμπληρωθεί το σύστημα.
.
Η Ελλάδα δεν ελπίζει τίποτα καλό απ’ αυτούς. Παράλληλα, οι ψήφοι διαμαρτυρίας του ΠΑΣΟΚ διόγκωσαν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ που καβάλησε το καλάμι. Ο αμερικανοσοσιαλιστής, κ. Α.Τσίπρας… με κοινωνικό μοντέλο την δυτική παρακμή, την ελεύθερη χρήση ναρκωτικών, την αποχριστιανοποίηση (ούτε κάν ορκίζονται στην βουλή), τους γάμους ομοφυλοφίλων και την πολιτογράφηση των εισαγόμενων μεταναστών μέχρι την μετατροπή τους σε εθνικές μειονότητες, καμία σχέση δεν έχει βέβαια με τον σταλινικό κομμουνισμό του ΚΚΕ.
.
Τελικά κανένα από τα κόμματα που επέλεξε το «σύστημα» δεν συγκεντρώνουν αυτοδυναμία σε καμία περίπτωση και έχουν ως εφεδρεία το ΠΑΣΟΚ και τον κ. Φ. Κουβέλη. Η χώρα κινδυνεύει από όλους αυτούς μαζί! Ο τεχνητός διπολισμός για να παραμείνει στο προσκήνιο και ν’ αναβιώσει το δίδυμο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ με βοηθούς τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Φ. Κουβέλη είναι κούφιος.
.
Ο λαός καταδίκασε τελεσίδικα τους δίδυμους πύργους της συμφοράς και δεν ξαναγυρίζει πίσω! Θα τους τιμωρήσει κι άλλο! Ο ΛΑ.Ο.Σ είναι το μόνο πατριωτικό κόμμα που έβαλε την Ελλάδα πάνω απ’ όλους και όλα, γι’ αυτό τέθηκε στο στόχαστρο των μαύρων κέντρων υποταγής της χώρας. Οι εξαγορές στελεχών δεν μας πτοούν! Έχουμε 438 υποψήφιους βουλευτές που είναι πιστοί στον εθνικό αγώνα. Εμείς θα συμμετέχουμε σε μια κυβέρνηση μόνο αν έχει σαν στόχο την ανάκτηση της Εθνικής Κυριαρχίας!
.
  • Αν απελαθούν άμεσα όλοι οι λαθρομετανάστες και παταχθεί η εγκληματικότητα,
  • αν δημευτούν οι περιουσίες και τιμωρηθούν παραδειγματικά οι επίορκοι πολιτικοί,
  • αν γίνει αναδανεισμός με συμμαχία των χωρών του Ευρωπαϊκού νότου με 1% επιτόκιο 5 χρόνια περίοδο χάριτος και 10 δις δόση τον χρόνο,
  • αν κουρευτούν τα ιδιωτικά δάνεια στις τράπεζες με σύγχρονη σεισάχθεια,
  • αν καταργηθεί το πόθεν έσχες στην οικοδομή και πέσουν τα λεφτά στην αγορά,
  • αν ψηφιστεί δίκαιο 10 ετές φορολογικό σύστημα για να έλθουν ξένες επενδύσεις,
  • αν υποστηριχθεί η αλληλέγγυα στον δοκιμαζόμενο λαό ορθόδοξη εκκλησία,
  • αν θεσπιστεί η ατομική ευθύνη στο δημόσιο,
  • αν ανακηρυχθεί άμεσα η ΑΟΖ στον ΟΗΕ και εξορυχτούν το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο.
.
Σας καλούμε σε ένα μέτωπο πολιτικής ηθικής , πατριωτικής συμπαράταξης, αποτροπής των εθνικών συμφορών, επιβίωσης του Ελληνισμού! Τώρα, χρειάζεται η φωνή της Εθνικής Ενότητας του ΛΑ.Ο.Σ. Η φωνή της Εθνικής Αντίστασης του Γ. Καρατζαφέρη.
.
Με τους Πατριώτες και όχι με τους Προδότες!
.
Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος
Υποψήφιος ΛΑ.Ο.Σ Αχαΐας
.