Την άποψη πως η Τρόικα θα κόψει τους μισθούς των Ελλήνων ιερέων διατύπωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργος Καρατζαφέρης, σε συνάντηση που είχε με τον Μητροπολίτη Λαγκαδά, Ιωάννη, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ τόνισε πως «θα είναι ένα τελειωτικό χτύπημα στην Ορθοδοξία. Οι Ιερείς είναι το τελευταίο καταφύγιο. Εάν αφήσουμε λοιπόν στη λεηλασία τον Κλήρο, αντιλαμβάνεται κανείς πόση θα είναι η ζημιά για το λαό μας».

«Εμείς είμαστε το Ορθόδοξο Κόμμα. Τιμάμε την Ορθοδοξία και την έχουμε ακριβώς στο ίδιο βάθρο που έχουμε και την Πατρίδα. Και δεν το κρύβουμε όσο και αν αυτό ενοχλεί κάποιους» τόνισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης και πρόσθεσε πως «εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να επανέλθει το Θρήσκευμα στις ταυτότητες. Πιστεύουμε ότι δεν επιτρέπεται να ντρέπεται κανείς για την πίστη του.

Πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να γίνει διαχωρισμός Κράτους – Εκκλησίας, γιατί δεν συμφέρει το Κράτος. Γιατί αν γίνει ο διαχωρισμός, αν πάρει η Εκκλησία αυτά που της αντιστοιχούν, τελείωσε το Κράτος, πτώχευσε. Ο κόσμος δεν τα ξέρει όλα αυτά».

Prionokordela

Advertisements