Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄ ήταν και είναι ένας αδάμαστος πατριώτης που δεν ανέχεται προσβολή της  Ελλάδος και της Ορθοδοξίας.

Πριν από 15-12 χρόνια ο Βασιλεύς μας Κωνσταντίνος ήταν καλεσμένος σε μία δεξίωση μίας πρεσβείας στην Γαλλία. Ο Κωνσταντίνος απεδέχθη την πρόσκληση και πήγε. Στην ίδια εκδήλωση ήταν καλεσμένος και ο Βασιλιάς Συμεών, τέως Βασιλεύς και πρωθυπουργός της Βουλγαρίας.

Κατά την είσοδο του, ο Συμεών προσφωνήστηκε ως «Δούκας» και «Δουξ της Καβάλας». Μόλις το άκουσε αυτό ο Βασιλιάς μας Κωνσταντίνος αυτό, (μολονότι είναι κουμπάροι με τον Συμεών), έκανε ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!! Λέει (ο Βασιλεύς μας): «Ελληνική η Καβάλα, Ελληνική και η Μακεδονία!!! Δεν είναι δυνατόν να τα καπηλεύονται οι Βούλγαροι. Ή το ανακαλείται και φεύγει ή θα φύγω εγώ«.

Επεκράτησε εκείνη την ώρα η απόλυτη αμηχανία. Ο Κωνσταντίνος ετοιμάστηκε να φύγει, αλλά το ΑΝΑΚΑΛΕΣΑΝ και έφυγε ο Συμεών κατ΄ επιταγήν του Βασιλέως μας.

Ποιος άλλος «Έλληνας» θα το έκανε αυτό;;; Ουδείς!!! Ο Βασιλεύς, (φάνηκε και από αυτήν την πατριωτική του την πράξη), πως προσβολή της Πατρίδος του και της Ορθοδοξίας ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ!!!

Τέτοιους Έλληνες θέλουμε και όχι τενεκέδες!!!

υδροχόος