«Θέλανε ισότητα» δήλωσε ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αρχηγός της Χρυσής Αυγής, σε συνέντευξή του στο Sigmalive για την επίθεση του βουλευτή και εκπρόσωπου τύπου του κόμματος Κασιδιάρη κατά της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου.

«Δεν μιλάμε για ισότητα μεταξύ των δύο φύλων;» δήλωσε ο κ Μιχαλολιάκος, όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε αν και κατά πόσο είναι σωστό ένας άντρας να χτυπά με αυτό τον τρόπο μια γυναίκα.

Κληθείς να σχολιάσει την επίθεση εναντίον της Λιάνας Κανέλλης, ο κ. Μιχαλολιάκος μίλησε για αυτούς που ανήγαγαν «σε μείζον εθνικό θέμα ένα ατυχές περιστατικό σε ένα τηλεοπτικό στούντιο» και συνέχισε μιλώντας για τις τουρκικές σειρές που δείχνουν τα ελληνικά κανάλια «Αυτά τα οποία παρουσιάζουν τα κανάλια, τα οποία κατά σύστημα παρουσιάζουν τουρκικά θεάματα, αγνοώντας το τι υπήρξε ο Αττίλας, είναι εκτός πραγματικότητας».

Όταν ο δημοσιογράφος σημείωσε ότι προκλήθηκε σάλος γιατί ένας άνδρας σήκωσε χέρι σε γυναίκα ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής απάντησε:
«Εγώ δεν είδα αυτό. Πρώτα σηκώθηκε η γυναίκα, αφού προηγουμένως τον είχε βρίσει χυδαία και τον κτύπησε και την απώθησε και στη συνέχεια με τα χέρια του την απομάκρυνε. Ούτε τη γρονθοκόπησε, ούτε συνεχή χαστούκια. Το να διαστρεβλώνεται έτσι η πραγματικότητα, μου προκαλεί θλίψη αλλά δεν μου κάνει καμία έκπληξη».

Και συνέχισε: «Πολύς ιπποτισμός έχει πέσει σε αυτή τη χώρα. Δεν μιλάμε για ισότητα μεταξύ των δύο φύλων; Οπότε, ό,τι μας συμφέρει; […]».

Nooz.gr