Ιστορία είναι το σύνολο των πραγμάτων που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Αλλά, δυστυχώς, δεν αποφεύχθηκε ο νέος κατήφορος της Ελλάδας στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Όπως εύστοχα δήλωσε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργος Καρατζαφέρης, «ο φόβος νίκησε τον θυμό» και έτσι η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών επέλεξε λύση που δεν θα μπορέσει να βγάλει την χώρα από αυτόν τον κυκεώνα των δισεπίλυτων προβλημάτων.

Πολύ φοβούμαστε ότι τα χειρότερα έρχονται και η χώρα θα βιώσει ακόμη πιο οδυνηρές στιγμές… Χωρίς τον Γιώργο Καρατζαφέρη στην Βουλή, ο οποίος αποτελεί εχέγγυο ομαλότητας, σταθερότητας και προάσπισης των συμφερόντων του απλού λαού, η νέα τάξη πραγμάτων θα είναι πολύ πιο δύσκολη για τους Ελληνες πολίτες…

Πάντως, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, που έχει βιώσει την προδοσία και την αχαριστία, όσο κανένας άλλος Ελληνας πολιτικός, δεν θα αφήσει τον κόσμο έρμαιο στις άγριες διαθέσεις των κατοχικών δυνάμεων. «Εμείς, παρά τις προδοσίες, θα παραμείνουμε όρθιοι και θα δώσουμε τη μάχη μας υπέρ της Πατρίδας και των Ελλήνων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και όχι μόνο. Η δικαίωση των αγώνων μας δεν είναι μακριά Ο Αγώνας μας συνεχίζεται», είναι το σαφές μήνυμα που στέλνει προς κάθε πλευρά.

Και να είσαστε βέβαιοι: Ο Αγώνας του Γιώργου Καρατζαφέρη, που κρατά ζωντανή την ελπίδα όλων μας, θα δικαιωθεί…

Νεολαία ΛΑ.Ο.Σ

Advertisements