ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΝΕΩΡΙΟ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΗ ΤΡΟΙΚΑ! ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ , ΤΟ ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΙΜΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΕΜΠΟΔΙΟ (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΚΡΗΞΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ, ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ FOCUS ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Ν’ ΑΦΕΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΥΕΜΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΥΤΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ!

Το γερμανικό περιοδικό focus έρχεται τώρα να προβληματιστεί αν η Γερμανία πρέπει να αφήσει την Ελλάδα να πέσει στην αγκαλιά της Ρωσίας.

Το 84% των Γερμανών βλέπουν πως η κρίση του ευρώ είναι μπροστά , το 76% των Γερμανών βλέπει πως η διάλυση του ευρώ θα είναι δύσκολο να αντιμετοπιστεί από την Γερμανική οικονομία και το 64% των Γερμανών πιστεύουν πως το ευρώ θα αντέξει την κρίση και τελικά θα επιβιώσει.

Αλλά τότε έρχεται το ερώτημα του κατά πόσο πρέπει η Ελλάδα να…..παραμείνει στην ζώνη του Ευρώ;

Σε αυτή την ερώτηση το ….. 65% των Γερμανών απαντούν πως η Ελλάδα θα πρέπει να βγει από το ευρώ.

Ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να διασφαλίσει πως η έξοδος της Ελλάδος θα τερματίσει και την κρίση στην ευρωζώνη δηλαδή κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι είναι πιο οικονομική λύση η έξοδος από την παραμονή της στην ζώνη του ευρώ.

Παρόλο αυτά η Ελλάδα είναι παράγοντας σταθερότητας ! Αν και μπορεί να ακούγετε παράξενο ….

Η γεωστρατηγική της σημασία δεν πρέπει να υποτιμηθεί διότι αν η Ελλάδα εγκαταλειφθεί από την Ευρώπη θα χαλαρώσουν και οι δεσμοί της με το ΝΑΤΟ και η χώρα θα έχει ανάγκη από ένα αξιόπιστο εταίρο που στην προκειμένη περίπτωση θα είναι η Ρωσία.

Λαμβάνοντας υπ όψιν την κρίση της Συρίας οι Ρώσοι θα αναζητήσουν μια εναλλακτική λύση για ναυτική βάση στην Μεσόγειο, έτσι θα μπορούσαν να παρέχουν φθηνά δάνεια με αντάλλαγμα λιμάνια.

Η αύξηση της επιρροής της Ρωσίας στην νοτιοανατολική Ευρώπη είναι αυτό ακριβός που φοβούνται οι Αμερικανοί και γιαυτό τον λόγο ο Μπάρακ Ομπάμα πιέζει να βρεθεί στην κρίση του Ευρώ. Αυτό είναι και το διαπραγματευτικό χαρτί που παίζει τώρα η Κύπρος.  

δημοσιεύμα FOCUS απο http://www.staparaskinia.gr/2012/08/focus.html

Νομαρχιακή Β6 ΛΑ.Ο.Σ (Αττική)