Γράφει η Μαίρη Καρά

Μια συναρπαστική πατριωτική εμπειρία ζήσαμε εμείς οι ασυμβίβαστοι και άφοβοι ΕΛΛΗΝΕΣ σήμερα το πρωί, που μας γέμισε εθνική υπερηφάνεια για όλη την υπόλοιπη ζωή μας. Αφήνοντας στην άκρη τις ασήκωτες υποχρεώσεις μας και εμπνεόμενοι από το ιερό συναίσθημα της αδούλωτης πατρίδας μας, φτάσαμε στον ΙΕΡΟ ΒΡΑΧΟ, αποφασισμένοι να αποδείξουμε όχι μόνο στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ αλλά και στους λαούς όλης της Υφηλίου, πως ο γνήσιος ΕΛΛΗΝΑΣ ζει και βασιλεύει και την… ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ κυριεύει..
.
Η ΙΔΕΑ μας γεννήθηκε όταν μάθαμε το επεισόδιο με το ζευγάρι από την Καβάλα, που εμποδίστηκε από τους φρουρούς να φωτογραφηθεί με την ελληνική σημαία μας. Εμείς οι απλοί πολίτες μα τόσο τραγικά δοκιμασμένοι απ’ τα οικονομικά βάρη που μας επιβάλλουν δια της βίας οι δήθεν κυβερνήτες μας, νοιώσαμε να χάνουμε την ελληνική γη κάτω απ’ αυτά τα βάρη κι ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΜΕ!  Όχι, δεν θα μας απαγορέψουν να νοιώθουμε περήφανοι για την ΣΗΜΑΙΑ μας και για την πολιτιστική μας κληρονομιά. Την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά μας που καμία σχέση της δεν αναγνωρίζουμε με την ευρωπαϊκή κληρονομιά, όπως ισχυρίζονται οι φύλακες – δημόσιοι υπάλληλοι – δηλαδή υπηρέτες του Κράτους… (ποιού;) δηλαδή δικοί μας, αφού εμείς τους πληρώνουμε. Όχι, αυτό δεν το αντέχει η αδούλωτη ελληνική ψυχή.
.
Αποφασίσαμε λοιπόν σαν απλοί Έλληνες πολίτες να ανεβούμε κι εμείς με τις σημαίες μας, να φωτογραφηθούμε στα ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, μπροστά στα ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ, αυτά τα ΑΘΑΝΑΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ των Αρχαίων μας προγόνων, που τελούν -όπως μάθαμε- υπό την ΑΙΓΙΔΑ της ΟΥΝΕΣΚΟ. Βρεθήκαμε λοιπόν μπροστά στα εκδοτήρια όπου μας ζητήθηκαν 12 ΕΥΡΟ για να θαυμάσουμε τα επιτεύγματα των προγόνων μας. Η πρώτη μας αντίδραση ήταν να τους φτύσουμε και να αποχωρήσουμε… όμως η ελληνική ψυχή μας δεν δέχεται ταπεινώσεις κι έτσι αποφασίσαμε να… εισέλθουμε με… εμφάνιση απέξω και… άνεση από μέσα! Πράγματι ο ένας μετά τον άλλον περνούσαμε τα μηχανήματα που υπάρχουν εκεί κι ανηφορίζαμε προς τον Παρθενώνα, με την ικανοποίηση, πως τον ΕΛΛΗΝΑ τίποτα δεν τον σταματά, όταν αγωνίζεται για την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και το ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ.
.
Τα υπόλοιπα θα τα δείτε στις φωτογραφίες και το βίντεο… απλώς ανοίξαμε τις ΣΗΜΑΙΕΣ μας και απαγγείλαμε τον ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ σαν περήφανοι ΕΛΛΗΝΕΣ κι αφού προσκυνήσαμε τα ΑΘΑΝΑΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΑΣ, αποχωρήσαμε σαν νομοταγείς πολίτες, που έπραξαν το πατριωτικό καθήκον τους. Ακόμα και οι αστυνομικοί που μας παρακολουθούσαν προβληματισμένοι, μας πλησίασαν και μας ζήτησαν να πράξουμε το καθήκον μας, χωρίς να προκαλέσουμε εντάσεις και να δημιουργήσαμε προβλήματα, γιατί ο χώρος ήταν γεμάτος από τουρίστες Έλληνες και ξένους. Φυσικά και δεν δώσαμε κανένα δικαίωμα για αρνητικούς σχολιασμούς και σεβαστήκαμε απόλυτα την ΙΕΡΟΤΗΤΑ του χώρου, αποδεικνύοντας έτσι πως εμείς ξέρουμε να σεβόμαστε την ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ… οι ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ «εταίροι» μας όμως ξέρουν; Σέβονται και τιμούν την χώρα που τους έδωσε τα ΦΩΤΑ;
.
Έλληνες μην φοβάστε τίποτα πλέον.. η τρομοκρατία των δουλικών κυβερνήσεων και των υποψήφιων… αγοραστών μας δεν θα περάσει. Μας απειλούν και μας τρομοκρατούν μόνο και μόνο επειδή εμείς δείχνουμε πως φοβόμαστε. Αν σηκώσουμε το κεφάλι και ξαναγίνουμε οι ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ… αυτοί θα αρχίσουν να μας φοβούνται και θα φύγουν άρον άρον απ’ την ΕΝΔΟΞΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ…

Σκεφτόμαστε Ελληνικά

Advertisements