Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είπε μεγάλες αλήθειες στην ομιλία του στη ΔΕΘ

«Με το Μνημόνιο η Ελλάδα έχει απολέσει παντελώς την εθνική κυριαρχία της», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργος Καρατζαφέρης, κατά τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην 77η ΔΕΘ….
.
Ο κ.Καρατζαφέρης έριξε ευθείες βολές κατά των Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελο Βενιζέλο, και Φώτη Κουβέλη, κατηγορώντας τους ότι «τα έχουν δώσει όλα» κι έτσι εξηγούνται «οι αγκαλίτσες και τα φιλάκια της κ. Μέρκελ». Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, τόνισε ότι δεν αντιστάθηκε κι έχει παραδοθεί πλήρως σε συμφέροντα, χωρίς να τα κατονομάσει.
.
Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι φοβάται κοινωνική έκρηξη και σε ερώτηση για τη Χρυσή Αυγή, απάντησε: «Είναι εύκολο να πλακώσεις έναν μικροπωλητή στην Αθήνα. Η Ελλάδα είναι σε αδυναμία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της μετανάστευσης και πολύ φοβάμαι ότι αύριο δεν θα έχει τη δύναμη να αντιμετωπίσει και το φασισμό. Ανατρίχιασα όταν μια κυρία που είχε ένα πρόβλημα μου είπε ότι θα φωνάξει τη Χρυσή Αυγή, για να τη βοηθήσει. Θέλω να ελπίζω ότι δεν θα υπάρξει »νύχτα κρυστάλλων‘».
.
Για το λόγο που ο ΛΑ.Ο.Σ έμεινε εκτός Βουλής, είπε ότι ο ίδιος κοίταξε την Ελλάδα και όχι το κόμμα του. Εξέφρασε την αισιοδοξία ότι στις επόμενες εκλογές ο ΛΑ.Ο.Σ θα μπει και πάλι στη Βουλή.
.
sklantzithres
Advertisements