.
16.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ 
ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ.

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΦΓΑΝΩΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΜΕ ΙΡΑΚΙΝΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΝΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΑΠΕΛΑΘΕΙ !!!

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
ΠΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ .»ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ» KAI ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΕ ΒΙΑΣΤΕΣ;; 
ΣΤΑ ΒΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒH ΡΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ;;
.
Απο ethnos.gr
.
Επικρίνοντας το γεγονός ότι η ελληνική νομοθεσία δεν προβλέπει ανώτατο όριο κράτησης για αλλοδαπούς που πρόκειται να απελαθούν, το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με απόφασή του, καταδίκασε την Ελλάδα για παραβίαση του δικαιώματος στην ελευθερία και την ασφάλεια, στην περίπτωση του Ιρακινού υπηκόου Καρίμ Μαθλούμ, ο οποίος ενόψει της απέλασής του από τη χώρα παρέμεινε για δύο χρόνια και τρεις μήνες υπό κράτηση.
.
Ο Καρίμ είχε καταδικασθεί από τα ελληνικά δικαστήρια σε φυλάκιση 15 ετών και 6 μηνών για σεξουαλική κακοποίηση, εξέτισε τα 2/3 της ποινής του αλλά παρέμεινε, για περίπου δυόμισι χρόνια ακόμη υπό κράτηση, μέχρις ότου απελαθεί από την Ελλάδα, με βάση διάταγμα που εκδόθηκε από τα δικαστήρια.
.
Προσέφυγε σε όλες τις βαθμίδες της ελληνικής δικαιοσύνης, διαμαρτυρόμενος για το παράνομο της υπερβολικά μεγάλης κράτησής του, αλλά όλες του οι προσφυγές απορρίφθηκαν.
.
Για τον λόγο αυτό, στις 27 Απριλίου 2007, κατέφυγε στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που σήμερα τον δικαίωσε, καταδικάζοντας την Ελλάδα και υποχρεώνοντάς την να του καταβάλλει 16.000 ευρώ για ηθική και υλική βλάβη.
.
Ιερός Λόχος
Advertisements