Φούλη – Γκόλφω Κούρταλη

Αναπληρώτρια τομέα Γυναικών ΛΑ.Ο.Σ

πολιτευτής Α’ Αθηνών

Σίγουρα όλοι έχουμε αντιληφθεί την «αγάπη» των αριστερών κομμάτων προς τους λαθρομετανάστες και λαθρεποίκους. Αγάπη που μεταφράζεται στην υποστήριξη «δικαιωμάτων» των λαθρομεταναστών και εξομοίωσης τους με τον γηγενή πληθυσμό. Δικαιώματα που τα στηρίζουν σε κάθε ευκαιρία, είτε αυτό εκφράζεται με νόμους στη Βουλή, είτε με την συμμετοχή τους σε διαδηλώσεις τους.

Ένας λογικός νους όμως θα έβλεπε καθαρά ότι αυτά τα δικαιώματα που ζητούν για τους λαθρομετανάστες πάνε κόντρα σε αυτά των Ελλήνων.

Μα πως μπορούν λοιπόν τα κόμματα της αριστεράς να δρουν ενάντια στους συμπατριώτες τους και όχι υπέρ τους ;..Μα πως μπορούν να μη βλέπουν πόσο κακή και πόσο ανθελληνική είναι η τακτική τους ; Ή μήπως τελικά το βλέπουν και μάλιστα το επιδιώκουν;

     Κάποτε η τόσο «δημοκρατική», η ομιλούσα κατά του φασισμού αριστερά , προσπάθησε να επιβάλει το αντεθνικό της σχέδιο σκοτώνοντας όποιον δεν ήθελε να ενταχθεί σε αυτό, αρπάζοντας τα παιδιά του κόσμου για να δημιουργήσει έναν «δημοκρατικό» στρατό που θα πολεμούσε τα ίδια του τα αδέλφια, την ίδια του την πατρίδα, στρατολογώντας στις τάξεις της ανθρώπους που από τον φόβο του θανάτου συντάσσοταν μαζί τους.  Ο σχεδιασμός όμως του να αφανίσουν ότι εθνικό απέτυχε ευτυχώς για τον τόπο, αφήνοντας πίσω πολλούς νεκρούς και μια Ελλάδα διχασμένη.

     Ξέροντας και βλέποντας σήμερα πλέον ότι αυτές οι τακτικές είναι ανέφικτες προσάρμοσε το σχέδιο στις νέες συνθήκες, «Αγκάλιασε» τους λαθρομετανάστες, παλεύει για τα δικαιώματά τους, ζητώντας συνεχώς παραχωρήσεις, παραχωρήσεις ενάντια σε ότι θα τόνωνε το Εθνικό φρόνημα των Ελλήνων. Ζητά επίμονα την κατάργηση των παρελάσεων, την κατάργηση του σταυρού όπου αυτό είναι εφικτό, την κατάργηση των θρησκευτικών ως μάθημα αλλά και την κατάργηση θρησκευτικών συμβόλων, ζητά την μείωση του στρατού, την δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα ενώ επιδιώκει την προώθηση της πολυπολιτισμικότητας ως μέρος του γενικότερου της σχεδίου.
,
      Στη σημερινή κρίση που βιώνουμε, όλες αυτές οι ορδές των λαθρομεταναστών είναι βόμβα ανάμεσά μας. Είναι όλοι τους νέοι, φανατισμένοι, έχουν έτοιμους πυρήνες (δείτε πόσο γρήγορα συντονίστηκαν όταν δημιουργήθηκε θέμα με το σκισμένο ψευτοκοράνι ή με το βίντεο που προσβάλει τον Μωάμεθ) και θα είναι έτοιμοι τη στιγμή που δεν θα υπάρχει κανένας τρόπος να επιβιώσουν ή όταν τους δοθεί η εντολή να κάνουν τη έκρηξη και τα θραύσματα της βόμβας τους δε ξέρουμε ποιους και πόσους θα χτυπήσουν.
.
     Όλα αυτά στηρίζουν τα αριστερά κόμματα γνωρίζοντας ακριβώς τι θα συμβεί και μεθοδεύοντας και καλύπτοντας το με τις λέξεις αλληλεγγύη και ανθρωπιά. Πρέπει λοιπόν ο λαός μας να αποφασίσει. Θέλει λαθρομετανάστες, θέλει παιδιά να υιοθετούνται από ομοφυλόφιλους, θέλει τη δημιουργία Ανεξάρτητης Θράκης, θέλει κατάργηση θρησκευτικών συμβόλων; Γιατί όλα αυτά και άλλα τόσα υποστηρίζει η αριστερά. Αν δεν τα θέλει όλα αυτά ο ελληνικός λαός, δεν μπορεί να συμπορευτεί με την αριστερά και αν συμπορεύεται μόνο και μόνο για τους μισθούς και τις προσλήψεις που σας διαλαλεί (και τόσο αφελώς πιστεύετε πως θα σας εξασφαλίσει), τότε να είστε έτοιμοι να πάρετε όλο το πακετάκι…
Advertisements