Με σεβασμό στη μνήμη των αδίκως εκτελεσθέντων Ελλήνων πατριωτών  στα Καλάβρυτα και στην επίσημη τελετή για την επέτειο των 69 χρόνων από την θηριώδη πράξη των Γερμανών  στο ολοκαύτωμα της πόλης,  η αντιπροσωπία του ΛΑ.Ο.Σ με επικεφαλής τον πρώην Βουλευτή Αχαϊας  Αλέξανδρο Χρυσανθακόπουλο, τον Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού Αλέξη Οικονόμου, τον περιφερειάρχη Ανατ.Πελοποννήσου Θεόδωρο Γεωργίου, τον πρόεδρο της Ν.Ε.  Α’ Αθηνών Σταύρο Πολυμέρη,  τον πρόεδρο της ΝΕ.Ο.Σ Μανώλη Φρυδάκη μαζί με πολλά μέλη του κόμματος μας  και του τμήματος των γυναικών,  έδωσαν βροντερο παρών στις εκδηλώσεις και τίμησαν με την παρουσία τους τη μνήμη των νεκρών.

.

Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε την παντελή έλλειψη της Χρυσής Αυγής.   Μετά τη λήξη της τελετής, όλα τα μέλη του ΛΑ.Ο.Σ  επισκέφτηκαν το ”ΚΑΛΛΙΜΑΝΟΠΟΥΛΕΙΟΝ ” διακονικόν κέντρο  και ειδικά τη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων  όπου φιλοξενούνται 75 ηλικιωμένοι, άνδρες και γυναίκες,  που έχουν χρόνια πάθηση. 

Μετά την υποδοχή εκ μέρους του διευθυντή  και την ενημέρωση μας για τη λειτουργία της μονάδος,  βρεθήκαμε μαζί με όλους τους τρόφιμους του ιδρύματος στους οποίους μοιράσαμε ιματισμό  – δώρα και πολύ αγάπη, χαμόγελο και ζωντάνια.  Η  χαρά τους δεν περιγράφεται που μας είχαν κοντά τους, έστω και για λίγες ώρες.  

Αν κάποιος δεν ζήσει αυτό που εμείς ζήσαμε,   δεν μπορεί να το καταλάβει. 

Στη συνέχεια περάσαμε από την Ιερά Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου για προσκύνημα και γεμάτοι με αναμνήσεις και εμπειρίες  επιστρέψαμε στην Αθήνα με υπόσχεση του χρόνου να είμαστε διπλάσιοι γιατί «ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ«