Απόσπασμα απο συνέντευξη του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφερη  27/12/2012, στην ΕΤ-3 και στον δημ/φο κ. Γιαννούλη:

«Εγώ θέλω να βγάλω την «τσίμπλα» και το «κερί» από τα αφτιά των Ελλήνων. Γίνεται συστηματική προσπάθεια χειραγώγησης από τα «δελτία των 8». Δεσμεύομαι απέναντι στον ελληνικό λαό, ότι όλους αυτούς θα τους στείλω στο εδώλιο της συνείδησης των Ελλήνων.

Βλέπω ότι τώρα και ο Σαμαράς θα πάρει την άγουσα, καθώς δεν μπορεί πλέον να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα που τον έφεραν στην εξουσία. Άρα σύντομα θα αρχίσει το μεγάλο γλέντι και εγώ θα είμαι με το χωνί…

Το «κωλοτούμπας» ήταν το «βάπτισμα» του κ. Πρετεντέρη και της παρέας του. Δεν είχα την ευκαιρία να εξηγήσω. Τώρα όμως αυτό που μετράει, είναι το ποιος έχει προτάσεις. Ρεαλιστικές, πραγματικές προτάσεις εξόδου από την κρίση.

Σήμερα στην πολιτική σκηνή υπάρχουν οι «μνημονιακοί» και η εξαλότητα.
Ο ΛΑ.Ο.Σ είναι ένα πατριωτικό κόμμα. Ουδέποτε είπαμε οποιαδήποτε μεγαλοστομία, σαν αυτές που ακούω το τελευταίο διάστημα. Όταν μπήκαμε στο «Μνημόνιο Ι» ζήτησα κυβέρνηση εθνικής ευθύνης. Τότε κλώτσησε ο Σαμαράς….

Το πιο εύκολο θα ήταν για μένα να φωνάζω. Ίσως το κόμμα μου θα ήταν στο 20% σήμερα. Είμαι σε μεγάλη περιπέτεια, γιατί στάθηκα απέναντι στις μεγάλες οικογένειες και τα μεγάλα συμφέροντα.
Πότε είπα για τη συμμαχία των χωρών του Νότου; Τώρα όμως την ανακάλυψαν Σαμαράς και Τσίπρας«.

Σκεφτόμαστε Ελληνικά

Advertisements