.

Τα έβαλε και με τους οικονομικούς εισαγγελείς ο Άδωνις… Σε «ατυχή έμπνευση» των οικονομικών εισαγγελέων που διερευνούν την υπόθεση Λαγκάρντ, αποδίδει – στην…καλύτερη περίπτωση – ο Άδωνις Γωργιάδης την αποστολή στοιχείων στη Βουλή στο «παρά πέντε» της ψηφοφορίας για την προανακριτική επιτροπή, τα οποία και χαρακτήρισε «τρίχες».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM, «επειδή είδα τα στοιχεία που προσκόμισαν τελευταία στιγμή, …τρίχες! Είναι απλά οι καταθέσεις των μαρτύρων. Το ότι το έστειλαν εκείνη την ώρα, έδωσε στην αντιπολίτευση την ευκαιρία να δώσει την εικόνα ότι κάτι πάμε να συγκαλύψουμε»… «Δεν θέλω να πιστέψω ότι οι οικονομικοί εισαγγελείς έχουν παίξει πολιτικό παιχνίδι. Γιατί αν έχουν κάνει κάτι τέτοιο, πρέπει να φύγουν από τη θέση τους. Αν έχουν σκοπό να στηρίξουν το ΣΥΡΙΖΑ, τους Ανεξάρτητους Έλληνες ή τη Χρυσή Αυγή, να μας το πούνε. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν μια ατυχής έμπνευση. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα επαναληφθεί και θα καταλάβουν οι εισαγγελείς ότι με τη Βουλή δεν παίζουμε», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης, με περίσσιο θράσος ξεχνώντας πιθανών πως η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και σαφώς λειτουργεί πολύ καλύτερα απο το απαξιωμένο κοινοβούλιο…

Συνεχίζοντας να πετάει στον δικό του κόσμο, εκτίμησε ότι αφορά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, εκτίμησε ότι «η κυβέρνηση βγήκε τρομερά ενισχυμένη. Σε μυστική ψηφοφορία δεν θυμάμαι να μην υπάρχει καμία απώλεια. Αυτή η κυβέρνηση, θα κρατήσει δεκαετία. Αυτό θα πει ότι η κυβερνητική πλειοψηφία είμαστε μπετόν αρμέ».

eglimatikotita.gr