ΚΑΒΑΛΑ-ΠΟΡΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ: Τιμή στους Πεσόντες Ήρωες των Ιμίων Παναγιώτη Βλαχάκο, Έκτορα Γιαλοψό, Χριστόδουλο Καραθανάση

Η Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας και οι Ενωμένες Πατριωτικές Δυνάμεις στις 27/1, τιμώντας τη Θυσία των ΗΡΩΩΝ μας, θα ντύσουν στα ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ την Καβάλα!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ υπερκομματικά θα υψώσουμε τα Λάβαρα του Έθνους πρώτα στο Ηρώο (μπροστά από το Δημαρχείο) κατά την Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής και μετά ΔΥΝΑΜΙΚΑ στους δρόμους της Μακεδονικής Πόλης! Εσύ θα λείψεις;

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!!
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ σαν μια ΓΡΟΘΙΑ :
ΕΘΝΙΚΑ, ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΑ, ΕΝΩΤΙΚΑ, ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ!!!!!!

Έλληνα Αδερφέ μας!!! Δράσε ΕΘΝΙΚΑ:
1. ΕΛΑ ΚΑΙ ΣΥ στην Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής
2. ΔΙΑΔΩΣΕ την με ΘΕΡΜΗ και ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ
3. Αν βρίσκεσαι μακριά από τα Ματωμένα Χώματα της Μακεδονίας μας, πέρα από την Ψυχική Παρουσία, ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ όσο γίνεται περισσότερους/ες Έλληνες/ίδες (στο παρόν facebook event)
4. Πάρε τηλέφωνο ή στείλε μήνυμα σε κάθε Εθνικά Σκεπτόμενο που γνωρίζεις στην Κεντρική/ Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ την Κυριακή 27/1 στις 12:00 στην Καβάλα!

Όσοι/ες αδυνατείτε να έρθετε λόγω απόστασης, φροντίστε να ενημερώσετε όσους Μακεδόνες και Θράκες γνωρίζετε, προσκαλώντας τους στο παρόν facebook event, κάνοντας ανάρτηση στον Τοίχο τους, στέλνοντάς τους μήνυμα, SMS ή email, παίρνοντάς τους τηλέφωνο! Όλοι πρέπει να ενημερωθούν, για να μη λένε μετά ότι δε γνώριζαν!

Για το λεωφορείο από Θεσσαλονίκη επικοινωνήστε με το 69 3030 5959 ή στέλνοντας μήνυμα στο skeptomenoi11@gmail.com.
Συμβολική τιμή συμμετοχής: 3 ευρώ
Άνεργοι/ ημιαπασχολούμενοι/ φοιτητές/ μαθητές : ΔΩΡΕΑΝ

Να ΄στε υγιείς και Δυνατοί για Εθνικούς Αγώνες το 2013, πάντα στην Πρώτη Γραμμή της Μάχης Υπέρ Βωμών και Εστιών, Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος! ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ!!! Ξεκινάμε την Κυριακή 27/1 στις 12:00 για τα ΙΜΙΑ στην Καβάλα!

πηγή