Ασύλληπτη τραγωδία με ένα βρέφος να αφήνει την τελευταία του πνοή, με αιματώματα στο κεφάλι– Συγκλονισμένοι ακόμα και οι γιατροί, σε μια υπόθεση που αναμένεται η επέμβαση της δικαιοσύνης…

Σε νομό της Ηπείρου, θύμα ασύλληπτης βίας έπεσε ένα ανυπεράσπιστο μωράκι, που χτυπήθηκε στο κεφάλι με σιδερένιο αντικείμενο επειδή έκλαιγε! Σύμφωνα με το thebest.gr, το βρέφος προκαλούσε ενόχληση με το κλάμα του και οι άνθρωποι που το μεγάλωναν σκέφτηκαν να το συνετίσουν με ένα χτύπημα που αποδείχθηκε δολοφονικό.

Αμέσως το μωρό έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το βρέφος έπρεπε – λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του – να μεταφερθεί σε Παιδιατρική κλινική της Πάτρας.

Οι προσπάθειες των γιατρών όμως δεν απέφεραν καρπούς. Σύμφωνα με το »Star» το μωρό κατέληξε με αιμάτωμα στο κεφάλι, συγκλονίζοντας τόσο γιατρούς όσο και τους συγγενείς του, που αγωνιούσαν για την πορεία της υγείας του και ήλπιζαν μέχρι την τελευταία στιγμή να συνέλθει.

Είναι από τα πλέον τραγικά συμβάντα που έχουν ποτέ δημοσιοποιηθεί και πλέον αναμένεται η επέμβαση της δικαιοσύνης για να αποδοθούν οι ευθύνες. Όλα αυτά αποκαλύπτονται μία μέρα, μετά τον θάνατο του βρέφους από τη Λέρο λόγω ασιτίας…

gr.news.yahoo.com