Με τον πρόεδρο των εργαζομένων της ΑΜΕΛ κ.Σταματόπουλο να περιφέρεται στα μέσα ενημέρωσης λέγοντας οτι «Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, δεν σταματάμε» συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού στην Αθήνα.

Ο κ.Σταματόπουλος δίχως να υπολογίζει την ταλαιπωρία των πολιτών συνεχίζει να προκαλεί.Απο την μια έχουμε μια απίστευτη ταλαιπωρία η οποία πλήτει κυρίως τους πολίτες που περνάνε δύσκολα οικονομικά και δεν μπορούνε να πάνε το πρωί στις δουλειές τους και αναγκάζονται να πληρώνουν ταξί. Απο την άλλη δεν έχει περάσει και πολύς καιρός (περίπου ένας χρόνος) απο το πόρισμα του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ.Ρακιντζή για την κακοδιαχείρηση στην ΑΜΕΛ το οποίο αρκετά μέσα ενημέρωσης θυμηθήκανε πάλι σήμερα.

Και πρέπει να το θυμίσουμε και στον κ.Σταματόπουλο ο οποίος προκλητικά ζητά να επιστρέψουν άμεσα οι «απολυμένοι» εργαζόμενοι στην ΑΜΕΛ.Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα με την σειρά ξεκινώντας με τους δήθεν χαμηλούς μισθούς που επικαλείται οτι παίρνουν οι εργαζόμενοι στην ΑΜΕΛ.Ο παρακάτω πίνακας ο οποίος προέρχεται απο το πόρισμα διαψεύδει τον κΣταματόπουλο.

.

 .
 .

.
Αντιλαμβάνεστε οτι κάποιος μας λέει ψέμματα και αυτος είναι πάρα πολυ δύσκολο να είναι ο κ.Ρακιντζής.Οι μικτές αποδοχές των εργαζομένων στην ΑΜΕΛ είναι αρκετά μεγάλες και δεν είναι των 1200 Ευρώ που επικαλείται ο κ.Σταματόπουλος.Ο οδηγός συρμών ή ένας απλός τεχνίτης φτάνει κοντά στις 2.500 ευρώ μικτά.

Το ακόμη πιο προκλητικό όμως είναι η επιμονή του κ.Σταματόπουλου για την επαναπρόσληψη των 256 πρώην υπαλλήλων της ΑΜΕΛ οι οποίοι προσλήφθηκαν παράνομα στην εταιρεία σύμφωνα με το πόρισμα του κ.Ρακιντζή.Δείτε παρακάτω την λίστα απο το πόρισμα.

.

 .
 .
 .
 .
Πολιτική άποψη