Σήμερα μάθαμε την μεγάλη είδηση .Αλλάζει όνομα η Νέα Δημοκρατία .Αυτό ήταν αναμενόμενο καθώς πιστεύουν πως έτσι θα ξεφορτωθούν και από επάνω τους τα «εγκλήματα» που έκανε αυτό το κόμμα. Φυσικά αποτελεί και όνειρο του Σαμαρά να γίνει ο δημιουργός νέου κόμματος αφού παλαιότερες προσπάθειές του απέτυχαν παταγωδώς.

Διαβάσαμε λοιπόν στα παραπολιτικά ότι το 2013 θα είναι έτος συνεδρίου  για την Νέα Δημοκρατία και είναι κοινό μυστικό πως σε αυτό είναι πάρα πολύ πιθανόν να γίνει και αλλαγή ονόματος, το οποίο θα εκφράζει τα νέα δεδομένα της εποχής. Το επιτελείο μάλιστα της ΝΔ ψάχνει πυρετωδώς ένα όνομα που θα κάνει πάταγο. Σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι και φαίνεται πως επικρατεί, μέχρι νεωτέρας είναι αυτό του «Ευρωπαϊκού Συναγερμού».

Τώρα πόσοι από το ΠΑΣΟΚ (που διαλύεται) και αν,  θα εισχωρήσουν στο ευρωπαϊκό κόμμα θα το δούμε.  Τώρα από έγκυρη πηγή μάθαμε πως ανέτρεξαν στο εθνικιστικό κίνημα για να βρουν το βαφτιστικό όνομα, καθώς τα  Εθνικιστικά ονόματα εμπεριέχουν δυναμισμό και αποτελούν πατριωτικό πόλο έλξης κάτι που έχει απεγνωσμένα ανάγκη το Νεοφιλελεύθερο κόμμα αφού έχει απολέσει με τις ανθελληνικές πολιτικές του, ψηφοφόρους με πατριωτικές ανησυχίες αποδυναμώνοντας το και ενισχύοντας παράλληλα τα εθνικιστικά κινήματα. Τώρα ποιος τους πρότεινε δεν μπορούμε να το…. ξέρουμε. 

ΥΓ πάντως έχουν και την backup απάντηση περί Παπάγου έτοιμη. Με «κλεμμένο» όνομα πάει στο ..»μέλλον» η Νέα Δημοκρατία και φυσικά έτσι δεν πας πουθενά ..Το αύριο ανήκει στους εθνικιστές θέλουν δεν θέλουν. Το κόμμα των πολιτικών κομμάτων και όνομα να αλλάξει και εμφάνιση  εσωτερικά παραμένει το ίδιο και απαράλλαχτο. 

Κοινός παρανομαστής