ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ : «Υποδεχόμαστε σήμερα έναν αγνό πατριώτη&συνειδητοποιημένο Έλληνα.Ο ΛΑ.Ο.Σ.είναι ΟΡΘΙΟΣ, είναι ΖΩΝΤΑΝΟΣ,ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ, θα διαψευστούν οι κασσάνδρες, έχει πορεία στο μέλλον.
Βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη τόσο η οργανωτική ανασυγκρότηση του ΛΑ.Ο.Σ. σε όλη την Ελλάδα αλλά βρίσκεται εν εξελίξει και μια στρατηγική ανασυγκρότηση του ΛΑ.Ο.Σ.»

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: «Σας ευχαριστώ που τιμάτε με την παρουσία σας το μεγάλο αγωνιστή μας,το πρόεδρό μας.Μ’αυτόν τον πρόεδρο έχουμε μάθει οι δυσκολίες να μας δυναμώνουν και στην Εύβοια γινόμαστε κάθε μέρα δυνατότεροι.Μας δυναμώνει ο πρόεδρός μας ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Τέτοιες συγκεντρώσεις θα κάνουμε σε όλα τα μέρη της Εύβοιας γιατί είμαστε πολλοί και ΘΑ’ΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ, ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ.
Είμαστε δίπλα σας στο πολύ δύσκολο αγώνα που κάνετε, δικαιωνόμαστε που μείναμε δίπλα σας και δεν εξαγοραστήκαμε»

Αποχωρώντας,στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν ως ουσιαστικότερο λόγο (!!!) το ότι δεν συνεδρίασε μετά τις εκλογές κανένα όργανο το κόμματος μέχρι σήμερα (το θέμα με τον Αναστασιάδη για τους καλά γνωρίζοντες και παρακολουθώντας στοιχειωδώς καλοπροαίρετα την πολιτική σκέψη του Καρατζαφέρη είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ), ενώ 1(!!!) μήνα πριν αποθέωναν τον πρόεδρο όπως μαρτυρούν τα βίντεο.
Η ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
ΔΙΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.