Στην απόφασή του για αυτόνομη κάθοδο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης, κατά την διάρκεια ομιλίας του το βράδυ του Σαββάτου στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, στην Πάτρα.
.
Όπως τόνισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης «ο ΛΑ.Ο.Σ αποτελεί σήμερα την μόνη αξιόπιστη και φερέγγυα δύναμη, που μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια τη χώρα στην έξοδο από την κρίση». Επίσης, σε άλλα σημείο της ομιλίας του υπογράμμισε ότι «παρά τα χτυπήματα που δέχθηκε πέρυσι ο ΛΑ.Ο.Σ πολλοί πίστεψαν ότι θα κιοτεύαμε», αλλά όπως πρόσθεσε «εμείς σταθήκαμε όρθιοι, δυνατοί και είμαστε παρόντες».
.
Αναφερόμενος στην παραίτηση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ Τάκη Αθανασόπουλου, την χαρακτήρισε ως αναμενόμενη, ενώ επανέλαβε ότι είχε προειδοποιήσει κατ’ επανάληψη την κυβέρνηση με δημόσιες δηλώσεις του για την εξέλιξη αυτή.
.
Σχετικά με τις πρόσφατες συμφωνίες Ελλάδος – Τουρκίας, ο Γιώργος Καρατζαφέρης τις χαρακτήρισε ως ζημιογόνες για την Ελλάδα και υπογράμμισε ότι «ο ΛΑ.Ο.Σ δεν πρόκειται να επιτρέψει το ξεπούλημα της εθνικής μας περιουσίας».

Πρώτο Θέμα