Άλλαξε ο δικομματισμός κι’ έγραψε το… ΦΕΚ αλλιώς για την “αμαρτωλή” σελίδα 427 του μνημονίου.

Πλήρης δικαίωση Καρατζαφέρη για την αποχώρησή του από τη βιαστική και “αμετάφραστη” άνευ όρων παράδοση – υπογραφή από Σαμαρά και Βενιζέλο στη Μέρκελ.  Από την πρώτη στιγμή της εισόδους του στο σχήμα, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ.Γιώργος Καρατζαφέρης, έκανε σαφές τις αδιαπραγμάτευτες κόκκινες γραμμές του σε Παπαδήμο και ΠΑΣΟΚ – ΝΔ. Εθνική κυριαρχία, όχι ξεπούλημα του εθνικού πλούτου, πάταξη της λαθρομετανάστευσης και όχι περικοπές σε μισθούς & συντάξεις αποτέλεσαν για το Γιώργο Καρατζαφέρη τους απαράβατους όρους.
.
Ακόμα όμως πιο σαφές ήτανε το μήνυμα Καρατζαφέρη κατά την έξοδό του και αποχώρηση από το σχήμα των υποταγμένων που υπέγραψαν ότι τους δόθηκε σε όποια μορφή παραβιάζοντας όλες τις κόκκινες γραμμές του Καρατζαφέρη και ταυτόχρονα του ελληνικού λαού.
.
ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ, ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΗΣΕΛΙΔΑ 427 ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΠΑΣΟΚ & ΝΔ) ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΚ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΕΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ.
.
.
.